Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Παρόντες οι Έλληνες Εθνικιστές στον Δήμο Θεσσαλονίκης - Ιδρυτική διακήρυξη της Ε.Λ.ΔΥΝ.

Είμαστε Έλληνες Εθνικιστές εργαζόμενοι στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Έχοντας πλήρη συναίσθηση του καθήκοντός μας να υπηρετούμε την Πατρίδα και τον Λαό μας και βιώνοντας καθημερινά κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας μας την φυσική, οικονομική και κοινωνική εξόντωση που υφίστανται οι συμπολίτες μας, αποφασίσαμε ότι δεν έχουμε πλέον το δικαίωμα ως Έλληνες αλλά και ως εργαζόμενοι οι οποίοι έχουμε ταχθεί στην υπηρεσία των συμπολιτών μας να παραμένουμε αδρανείς.



Ο χώρος της τοπικής αυτοδιοίκησης έχει απαξιωθεί στην συνείδηση όλων, ύστερα από δεκαετίες αποτυχημένων πολιτικών, ανίκανων και ανεπαρκών διοικήσεων, φαινομένων σήψης και διαφθοράς. Ταυτόχρονα, ως εργαζόμενοι  στους δήμους, έχουμε δυστυχώς εναποθέσει την εκπροσώπησή μας σε εργατοπατέρες και επαγγελματίες συνδικαλιστές οι οποίοι ουδεμία σχέση έχουν με τον δημοτικό υπάλληλο που νυχθημερόν μοχθεί για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.
Με μόνο γνώμονα την αγάπη μας στο Έθνος και στον Λαό μας ακολουθούμε πλέον την φωνή της συνείδησής μας και ιδρύουμε την πρώτη εθνικιστική συνδικαλιστική παράταξη  εργαζομένων σε δήμους στην μεταπολιτευτική ιστορία της τοπικής αυτοδιοίκησης, την «ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» (Ε.Λ.ΔΥΝ.).
Στις επικείμενες εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης  για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου και των εκπροσώπων στην Ε.Δ.Ο.Θ , οι συνάδελφοί μας θα έχουν πλέον την δυνατότητα και την επιλογή να δώσουν ΔΥΝΑΜΗ στην εθνικιστική  παράταξη, ΔΥΝΑΜΗ στην αξιοπρέπειά μας, ΔΥΝΑΜΗ στον Λαό και στην Πατρίδα μας.
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ - ΖΗΤΩ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ - ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΔΥΝΑΜΗ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τηλέφωνο: 2313-319774, e-mail: eldyn.thess@gmail.com


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/parontes-oi-ellhnes-ethnikistes-ston-dhmo-thessalonikhs-idrutikh-diakhrujh#ixzz4YCdJsz5i

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...