Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Έλεγχος ΜΗΔΕΝ στα οδοφράγματα


Σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας JCC, τον Ιανουάριο αγοράστηκε με πλαστικό χρήμα από τα κατεχόμενα από λογαριασμούς συμπατριωτών μας, ρούχα συνολικής αξίας €52,500. Μέσα σε διάστημα ενός μήνα, έγιναν 941 πράξεις με πιστωτικές κάρτες από συμπατριώτες μας από τα κατεχόμενα για αγορά ειδών ένδυσης.

Αναλύοντας κάποιος αυτά τα στοιχεία, γίνεται αντιληπτό πως εκτός από την επαίσχυντη πράξη του να αγοράζουν συμπατριώτες μας προϊόντα από τα κατεχόμενα, κάποιοι επιλέγουν να κάνουν εμπόριο, με απομιμήσεις επώνυμων ειδών, φέρνοντας παράνομα ρουχισμό από τα κατεχόμενα, μέσω των οδοφραγμάτων.
Το κράτος για άλλη μια φορά είναι προκλητικά απών. Ο έλεγχος που γίνεται στα οδοφράγματα είναι ανύπαρκτος, με αποτέλεσμα να γίνεται λαθρεμπόριο και πολλά αλλά εγκλήματα όπως διακίνηση ναρκωτικών.
Το άνοιγμα των οδοφραγμάτων αποτελεί μια τεράστια πληγή για τον Ελληνισμό της Κύπρου. Μέσω των οδοφραγμάτων συντηρείται η οικονομία του κατοχικού καθεστώτος, καθώς πολλά εκατομμύρια ευρώ σπαταλούνται κάθε χρόνο από συμπατριώτες μας.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) για άλλη μια φορά τονίζει την αδιαπραγμάτευτη θέση του για άμεσο κλείσιμο των οδοφραγμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...