Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Οι στοχευμένες δολοφονίες της Μοσσάντ

Οι στοχευμένες δολοφονίες της Μοσσάντ
Σύμφωνα με την έρευνα του ισραηλινού δημοσιογράφου και νομικού Ronen Bergman, η Μοσσάντ από την ίδρυση της μέχρι των ημερών μας έχει δολοφονήσει σε μυστικές αποστολές πάνω από 3.000 ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων όχι μόνο των στόχων αλλά και πολλών αθώων ανθρώπων που βρέθηκαν σε λάθος τόπο σε λάθος χρόνο.


Μόνο κατά την διάρκεια της δεύτερης Ιντιφάντα, της Παλαιστινιακής εξέγερσης που διήρκεσε από τον Σεπτέμβριο του 2000 έως τον Φεβρουάριο του 2005, υπήρχαν κατά την διάρκεια ενός εικοσιτετραώρου 4-5 στοχευμένες δολοφονίες ατόμων που ήταν μέλη της οργάνωσης Χαμάς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα του δολοφονικού μένους των πρακτόρων της Μοσσάντ ήταν ο γερμανός επιστήμονας πυραυλικής τεχνολογίας Heinz Krug ο οποίος απήχθη από το Μόναχο το 1962, ανακρίθηκε στο Ισραήλ επί μήνες και τελικά εκτελέστηκε και το πτώμα του πετάχτηκε από αεροσκάφος της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας στην θάλασσα.
Ο Heinz Krug είχε εργαστεί κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου στην ομάδα του γνωστού πρωτοπόρου των πυραύλων Werner von Braun και η Μοσσάντ υποψιαζόταν ότι συνεργαζόταν με τους Αιγυπτίους για την κατασκευή πυραύλων που θα μπορούσαν να πλήξουν το Ισραήλ.  
Η Μοσσάντ από την ίδρυση της το 1948 έως σήμερα δεν έχει νομικό πλαίσιο που να καθορίζει τα καθήκοντα της  και τα δικαιώματα των πρακτόρων της, ενώ έως την δεκαετία του 1970 απαγορευόταν ακόμη και η δημόσια παραδοχή της ύπαρξης της. Η δολοφονική μανία της Μοσσάντ έχει τις ρίζες της στους σιωνιστές ιδρυτές του κράτους του Ισραήλ οι οποίοι ήταν απογοητευμένοι κομμουνιστές επαναστάτες από την Ρωσία. Αυτοί οι κομμουνιστές είχαν φέρει την έννοια των πολιτικών δολοφονιών από την Σοβιετική Ένωση του Στάλιν και των άλλων αποβρασμάτων της ιστορίας και ίδρυσαν την πρώτη ένοπλη σιωνιστική ομάδα δολοφόνων το 1948 στην Γιάφα (λιμάνι της Παλαιστίνης στην Μεσόγειο που εποικίστηκε από Ιουδαίους).
Η Μοσσάντ εξυπηρετεί από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης της τα σιωνιστικά συμφέροντα σε όλο τον πλανήτη. Η Μοσσάντ δεν είναι μια συμβατική υπηρεσία κατασκοπείας και ξεφεύγει από τα στενά περιθώρια μιας τέτοιας υπηρεσίας. Εξυπηρετεί με δολοφονίες τα συμφέροντα του σιωνιστικού κράτους και τα διεθνή συμφέροντα του Σιωνισμού. Αυτή η πρακτικά «αόρατη» ένοπλη οργάνωση με το δολοφονικό ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται οπουδήποτε στον κόσμο χωρίς να έχει πρόβλημα με εθνικούς νόμους ή άλλους περιορισμούς, οι οποίοι αφορούν τις συμβατικές υπηρεσίες πληροφοριών. Εκμεταλλεύεται την εβραϊκή διασπορά για να μπορεί να κρύβεται, τουτέστιν ότι εθνικότητα έχουν οι ανά τον κόσμο Εβραίοι έχουν και τα μέλη της Μοσσάντ, σύμφωνα με τον ισραηλινό ερευνητή Ronen Bergman.
Το έργο της Μοσσάντ είναι να δολοφονεί όσους ο διεθνής Σιωνισμός θεωρεί επικίνδυνους για την ύπαρξη του.
Γ. Λιναρδής


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-stocheumenes-dolofonies-ths-mossant#ixzz5DCMaUgSL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...