Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

«Πονοκέφαλος» στο Βερολίνο με τους «Οθωμανούς Γερμανίας» και τον «δάκτυλο» του Ρ.Τ. Ερντογάν

«Πονοκέφαλος» στο Βερολίνο με τους «Οθωμανούς Γερμανίας» και τον «δάκτυλο» του Ρ.Τ. Ερντογάν (βίντεο)
Μια ακραία οργάνωση που παραπέμπει ευθέως σε… τάγμα εφόδου, οι λεγόμενοι «Οθωμανοί Γερμανίας» φέρεται ν' αποτελεί «δάκτυλο» του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Γερμανία.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, η ομάδα αυτή «κρύβεται» πίσω από μία σχολή πολεμικών τεχνών, στην οποία τα μέλη της εξασκούνται να «τσακίσουν» όσους αμφισβητούν τον… Σουλτάνο Ερντογάν.
Επιτίθενται, Χτυπούν, μαχαιρώνουν. ακόμα και πυροβολούν τους «εχθρούς» της Τουρκίας, με τον αρχηγό της Μεχμέτ Μπαξί να έχει στενές σχέσεις με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.
Ο ίδιος δικάζεται αυτήν την περίοδο από το δικαστήριο της Στουτγάρδης για σωρεία κατηγοριών. Ως βασικός στόχος των «Οθωμανών Γερμανίας» είναι οι Κούρδοι, οι Γκιουλενιστές και όσοι… σατιρίζουν τον Ερντογάν.
Ιδρύθηκαν το 2015 και ήδη έχουν στις γραμμές τους 1.500 επίλεκτα μέλη σε όλη την Γερμανία, θέλοντας να σπείρουν τον «τρόμο» σε όλη την χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...