Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Μηχανοκίνητη δράση του Μετώπου Νεολαίας στο κέντρο των Αθηνών για την Ελληνική Εργατική Πρωτομαγιά

Μηχανοκίνητη δράση του Μετώπου Νεολαίας στο κέντρο των Αθηνών για την Ελληνική Εργατική Πρωτομαγιά

1η Μάη ημέρα εργατικής πρωτομαγιάς. Οι νέοι και οι νέες του Λαικού Εθνικιστικού Κινήματος που βιώνουν στο πετσί τους την εργατική εκμετάλλευση των ξενόδουλων ανθελληνικών κυβερνήσεων, βγήκαν στους δρόμους του κέντρου των Αθηνών καταγγέλοντας τις δύσκολες εργασιακές συνθήκες του Έλληνα εργάτη.


Από την άλλη μεριά οι μπολσεβίκοι εργατοπατέρες εκμεταλλευόμενοι αυτή την ιερή μέρα για κομματικό όφελος εδώ και χρόνια κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό ψηφίζοντας στην Βουλή αντιλαϊκά μέτρα.
Σε αυτή λοιπόν την συστημική συνωμοσία των καθώς πρέπει προδοτών εμείς απαντάμε ως λυτρωτική φωνή αυτή της κοινωνίας: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
Από τους Αμπελόκηπους έως την περιοχή του Ζωγράφου και από το Κέντρο των Αθηνών και το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, εκεί όπου λίγες μέρες πριν τα σκυλιά των αφεντικών οι κρατικοδίαιτοι άεργοι εργατοπατέρες το βεβήλωναν, έως και την ξενοκρατούμενη Ομόνοια των ΜΚΟ, δεκάδες Έλληνες χαμογέλασαν στο πέρασμά μας και μας χειροκρότησαν θερμά.
Τους ανταποδίδουμε με την δέσμευσή μας ότι όσο ζούμε δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα μας για την Πατρίδα και τον Λαό.
ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!
ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΟΧΙ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mhchanokinhth-drash-tou-metwpou-neolaias-sto-kentro-twn-athhnwn-gia-thn-ell#ixzz5EFkinfl8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...