Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Πύρινο εθνικιστικό ποτάμι τίμησε τους Ήρωες της Βασιλεύουσας


Μέγα πλήθος Εθνικιστών, μέγα πάθος Εθνικής Αντίστασης στο κέντρο της Αθήνας με τη Χρυσή Αυγή να είναι για μια ακόμη χρονιά η μοναδική πολιτική δύναμη που τιμά τον τελευταίο Αυτοκράτορα, Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και τους γενναίους υπερασπιστές της Βασιλεύουσας!


Στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, το οποίο οι αντεθνικές δυνάμεις της αριστεράς συχνά-πυκνά βεβηλώνουν, οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής καταχειροκρότησαν την αλλαγή της φρουράς των Ευζώνων και στην συνέχεια ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ.Μιχαλολιάκος, κατέθεσε στεφάνι προς Τιμήν των Πεσόντων της 29ης Μαΐου 1453 υπό το θερμότατο χειροκρότημα των παρευρισκόμενων συναγωνιστών.
Απευθυνόμενος προς τους παριστάμενους, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής διακήρυξε πως όσο υπάρχουν Έλληνες Εθνικιστές θα διεκδικούμε ότι ανήκει στο Μεγάλο μας Έθνος και στους Αγώνες του!
Ακολούθησε μεγαλειώδης πορεία των Εθνικιστών στο κέντρο της Αθήνας με εθνικιστικά και αντιτουρκικά συνθήματα, από την πλατεία Συντάγματος και μέχρι το Μνημείο των Ιμίων στη πλατεία Ρηγίλλης, υπό τις επευφημίες διερχόμενων πεζών και οδηγών που αποδεικνύουν πως το Κίνημά μας γιγαντώνεται και αγκαλιάζεται από ένα μεγάλο τμήμα του Ελληνικού Λαού που αρνείται να προσκυνήσει τον εθνομηδενισμό μαρξιστών και φιλελεύθερων!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/purino-ethnikistiko-potami-timhse-ton-kwnstantino-palaiologo-kai-tous-teleu#ixzz5GyEuTlU9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...