Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

ΑΥΣΤΡΙΑ - Μαζικές απελάσεις λαθρομεταναστών



Την προεκλογική τους  υπόσχεση κάνουν  πραγματικότητα  οι Αυστριακοί Εθνικιστές του κόμματος FPÖ οι οποίοι συμμετέχουν στον κυβερνητικό συνασπισμό της χώρας τους.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας Herbert Kickl (FPÖ)  δήλωσε πως οι πτήσεις επιστροφής των λαθραίων στις χώρες τους έχουν αυξηθεί κατά 38%.


" Προωθούμε το εθελοντικό ταξίδι επιστροφής με διάφορα μέτρα. Θα τερματίσουμε την  κατάχρηση ασύλου που ένα κράτος δικαίου δεν μπορεί να ανεχθεί. Ως εκ τούτου, κάνουμε τα πάντα για να απελάσουμε αυτούς τους παράνομους όσο το δυνατόν γρηγορότερα ", δήλωσε ο Kickl.

Την φετινή χρονιά έχουν πραγματοποιηθεί 29 πτήσεις προς το Πακιστάν, την Νιγηρία, την Γεωργία,  το Αφγανιστάν, τα Σκόπια, την Βοσνία, το Κοσσυφοπέδιο και την Αλβανία.

Οι Ευρωπαϊκοί λαοί στηρίζουν τα Εθνικιστικά Κινήματα των κρατών τους διότι έχουν αγανακτήσει από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση ανθρώπων οι οποίοι αντί να ενσωματωθούν στις τοπικές  κοινωνίες έχουν δημιουργήσει δικές τους στα γκέττο των ευρωπαϊκών μεγαλουπόλεων, αρνούμενοι να σεβασθούν τους νόμους του κράτους που προσωρινά τους φιλοξενεί.

Ενωμένα τα Ευρωπαϊκά Εθνικιστικά Κινήματα θα προσπαθήσουν να εισέλθουν στην Ευρωβουλή αλλάζοντας το νωθρό κατεστημένο της Ε.Ε. που προωθεί και ανέχεται τον λεγόμενο πολυπολιτισμό.

Ήδη στη Κύπρο οι εκπρόσωποί του αναμένεται να συνασπισθούν κατά του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου με την ελπίδα να αποτρέψουν την  είσοδο Εθνικιστή ευρωβουλευτή στις Βρυξέλλες.

Η ανοχή όμως του πολύπαθου κυπριακού Ελληνισμού  έχει λήξει. Μαζικά οι Έλληνες της Κύπρου υποστηρίζουν τις θέσεις του μοναδικού Κινήματος που πρεσβεύει τον Λαϊκό Εθνικισμό για μία αξιοπρεπέστερη ζωή στον τόπο των προγόνων τους, μέσα σε  μία Ευρώπη των γηγενών Λαών, των Εθνικών Ταυτοτήτων και των Παραδόσεων.

Στράτος Καρανικολάου

Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων - Ε.ΛΑ.Μ.  





Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...