Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Το ΕΛΑΜ τιμά και υπερασπίζεται το θεσμό της Οικογένειας


Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) διοργάνωσε την Κυριακή (20/05/18) εκδήλωση με τίτλο «Ημέρα της Οικογένειας» στον εκδρομικό χώρο στα Πλατάνια, στην παρουσία εκατοντάδων οικογενειών.
Μικρά παιδιά έπαιξαν μαζί με τους γονείς τους και τους παππούδες τους, απόλαυσαν παραδοσιακά παιχνίδια και γεύτηκαν παραδοσιακά φαγητά που ετοίμασαν στελέχη του Κινήματός μας και απλοί φίλοι που παρευρέθηκαν στον χώρο.

Τρεις γενιές συμπατριωτών μας βρέθηκαν στον ίδιο χώρο και απέδειξαν πως ο θεσμός της Οικογένειας είναι ότι πολυτιμότερο και σημαντικότερο για τον κάθε άνθρωπο.
Μια εκδήλωση που ανέδειξε την παράδοση στην εποχή της παγκοσμιοποίησης, όπου ο θεσμός της Οικογένειας δέχεται την πιο βάναυση επίθεση, το Κίνημά μας απέδειξε ότι αντιστέκεται ενάντια σε όλους αυτούς που προσπαθούν να πλήξουν με κάθε τρόπο την πίστη, την οικογένεια και κατ’ επέκταση την ίδια μας την Πατρίδα.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η υπόθεση Μπελέρη και το συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Βορείου Ηπείρου

  Στο ίδιο έργο θεατές… Η αναμενόμενη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου Κατά της Διαφθοράς (SPAK), που αρνήθηκε το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη γ...