Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

ΒΑΘΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Απαράδεκτη συμπεριφορά πραιτοριανών του Χριστόφια προς Ελλαδίτες, που έχουν δώσει Όρκο να υπερασπίσουν με τα όπλα την Κύπρο μας!
Κατέθεσαν στέφανο στο μνημόσυνο του Τάσσου Παπαδόπουλου στελέχη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου(Ε.ΛΑ.Μ.).
Ό,τι συνέβη με αφορμή την βάρβαρη και από βάρβαρους σύληση του τάφου του εθνικού ηγέτη Τάσσου Παπαδόπουλου, έδωσε την αφορμή στους γενίτσαρους που υπάρχουν στην αιματοβαμμένη γη της μαρτυρικής Κύπρου μας να στήσουν μία χοντρή προβοκάτσια.
Ο τρόπος με τον οποίο κινήθηκαν, στοχοποιώντας σαν πιθανούς ενόχους της βέβηλης αυτής πράξης Εθνικιστές και άνδρες που υπηρετούν στην Εθνική Φρουρά δείχνει την ανθελληνική τους εμπάθεια.
Για όσους δεν το γνωρίζουν η πολιτική του αφελληνισμού στις ημέρες του Χριστόφια είναι κάτι που συστηματικά καλλιεργείται.

Από τις πρώτες ημέρες ακόμη θέλησε να κατεβάσει την Ελληνική Σημαία από το ΡΙΚ . Σήμερα οι Ελληνικές σημαίες οι οποίες πάντα κοσμούσαν τα δημόσια κτήρια έχουν κατεβεί και το Έλληνας δεν σημαίνει τίποτε για τους νεοκύπριους του Χριστόφια.
Στο διαδίκτυο ιδρύθηκαν ομάδες όπως «η Κύπρος είναι Κυπριακή», « κυπριακό έθνος» κλπ. Ευχόμαστε η σύληση του τάφου του αείμνηστου εθνικού ηγέτη να μη είναι η αρχή ενός σκοτεινού σχεδίου σε εξέλιξη…
Ας γνωρίζουν οι νεογενίτσαροι, αυτοί οι ίδιοι που κατέδιδαν της αγωνιστές της ΕΟΚΑ στους Άγγλους, ότι τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν!

Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗ – Η ΚΥΠΡΟΣ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...