Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΩΝ

Σε συνέντευξη του στη Σημερινή της 25ης Δεκεμβρίου 2009, ημέρα Χριστουγέννων ο Εκτελεστικός Γραμματέας το ΚΙΣΑ Δώρος Πολυκάρπου ανέφερε ότι προτίθεται με τους ομοίους του να διοργανώσει αντισυγκέντρωση προκειμένου να εμποδίσει νόμιμη συγκέντρωση της οργάνωσης Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (ΕΛΑΜ) κατά της λαθρομετανάστευσης. Στη συνέντευξη του αυτή ο Πολυκάρπου εκτοξεύει απειλές κατά της ασφάλειας και της σωματικής ακεραιότητας των συμμετεχόντων στη συγκέντρωση και αρνείται σε αυτούς το δικαίωμα πολιτικής ύπαρξης και έκφρασης αυτού του είδους των ιδεολογικών απόψεων.

Το Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης καταδικάζει την αντιδημοκρατική συμπεριφορά και πρακτική του Πολυκάρπου και των ομοίων του η οποία στοχεύει στον περιορισμό των συνταγματικώς κατοχυρωμένων ατομικών και πολιτικών ελευθεριών των πολιτών, σε μία προσπάθεια επιβολής και στην Κύπρο της δικτατορίας του πολιτικώς ορθού η οποία καταδυναστεύει σήμερα τους λαούς της Ευρώπης και συρρικνώνει την ελευθερία έκφρασης. Η ενέργεια του Πολυκάρπου και των ομοίων του να οργανώσουν αντισυγκέντρωση σε βάρος μιας νόμιμης και εγκριμένης από τις αρμόδιες αρχές συγκέντρωσης αποτελεί παράνομη πράξη για την οποία το Κίνημα μας καλεί τον Γενικό Εισαγγελέα να παρέμβει αυτεπαγγέλτως προς αποκατάσταση της νομιμότητας.

Προκαλεί ωστόσο εντύπωση από πού αντλεί αυτός ο μίσθαρνος πρακτορίσκος του Σόρος το θράσος να παριστάνει τον τιμητή της δημόσιας ζωής του τόπου και να απαγορεύει κατά το δοκούν συλλογικές εκφράσεις πολιτικής γνώμης προτάσσοντας θέσεις οι οποίες ευρίσκονται σε αντίθεση με το δημόσιο αίσθημα και προκαλούν την οργή της τεράστιας πλειοψηφίας του Κυπριακού Λαού. Προφανώς στηρίζεται στην υποστήριξη που του παρέχουν οι υψηλοί προστάτες του με πρώτο και καλύτερο τον μεταναστοπατέρα Υπουργό Εσωτερικών Νεοκλή Συλικιώτη. Το Κίνημα καλεί αυτούς τους προστάτες του εν λόγω κυρίου να αναλάβουν τις ευθύνες τους ανακαλώντας τον κύριο αυτό στη τάξη. Σε αντίθετη περίπτωση πρέπει να γνωρίζουν ότι μια σπίθα είναι αρκετή για να βάλει φωτιά στον κάμπο.


Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης
Η Εκτελεστική Γραμματεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...