Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

ΟΜΙΛΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ Ε.ΛΑ.Μ.

Συναγωνιστές , Συναγωνίστριες ,

Εδώ και μία εβδομάδα έχουμε ειδοποιήσει γραπτώς την Αστυνομία για την μέρα , ώρα , την διαδρομή και τον σκοπό της πορείας μας.
Εμείς ως ένα νόμιμο πολιτικό Κίνημα θα πειθαρχήσουμε στις συμβουλές της Αστυνομίας και δεν θα προχωρήσουμε.
Δεν υιοθετούμε την βία κάτι που δεν μπορεί να πει το ανθελληνικό συνονθύλευμα των λεγομένων αντιρατσιστών που παράνομα διοργάνωσε αντιδιαδήλωση . Άλλωστε κάθε "αντί" κρύβει την βία και το μίσος .

Επί μία εβδομάδα δεχόμασταν τις ύβρεις τους , δια μέσου του φιλικού τους Τύπου.
Έλεγαν στις δηλώσεις τους ότι δεν έχουμε δικαίωμα να υπάρχουμε , ούτε να ομιλούμε.
Αυτή είναι η άποψή τους για την δημοκρατία .Δικαιούνται να ομιλούν μόνο οι ίδιοι όχι όσοι έχουν αντίθετη γνώμη.
Τέτοιοι είναι , αυτό είναι το επίπεδό τους .

Ενοχλούνται κάποιοι από την παρουσία των Ελλήνων Εθνικιστών στους δρόμους της ημικατεχόμενης πρωτεύουσας μας που διαδηλώνουν για το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης .

Η πατρίδα μας έχει γεμίσει από μετανάστες οι οποίοι έχουν εισέλθει παράνομα στην χώρα μας χωρίς να τους έχει ασκηθεί κανένας έλεγχος από το κράτος, ούτε για τα στοιχεία τους, ούτε για την κατάσταση της υγείας τους.

Πίσω από την εισροή όλων αυτών των λαθραίων βρίσκεται η Τουρκία η οποία τους επιτρέπει να διέρχονται μέσω των εδαφών της, στα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου μας και από εκεί στις ελεύθερες περιοχές .
Σκοπός των Τούρκων είναι η συστηματική αλλοίωση του Ελληνικού πληθυσμού των ελευθέρων περιοχών. Αφού πέτυχαν την εκδίωξη των Ελλήνων στο κομμάτι του νησιού μας που παράνομα κατέχουν ,κουβάλησαν εκεί χιλιάδες εποίκους από την Τουρκία .
Δια μέσου της λαθρομετανάστευσης θέλουν να δημιουργήσουν έναν συμπαγή μουσουλμανικό πληθυσμό και στις ελεύθερες περιοχές όπου με βάση τον αριθμό γεννήσεών τους σύντομα θα ξεπεράσουν τον Ελληνικό πληθυσμό.

Το μοντέλο ενσωμάτωσης των μουσουλμάνων μεταναστών απέτυχε παταγωδώς όπου εφαρμόστηκε.

Στην Μ. Βρετανία μουσουλμάνοι μετανάστες τρίτης γενιάς επινόησαν και εκτέλεσαν τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο μετρό του Λονδίνου και στο αεροδρόμιο της Γλασκώβης.
Στην Γαλλία πριν από μερικά χρόνια εξεγέρθηκαν νεαροί βορειοαφρικανοί καταστρέφοντας τις περιουσίες των Γάλλων.
Τα δύο τρίτα των Ιμάμηδων της Γαλλίας δηλώνουν άποροι και συντηρούνται από τα χρήματα των αγρίως φορολογουμένων Γάλλων πολιτών για να μπορούν να κάνουν απρόσκοπτα την προπαγάνδα τους σε βάρος του κράτους το οποίο τους τρέφει.
Στην Ιταλία σε κάποια σχολεία όπως του Κάλιαρι, της Ριέτης και της Μπολώνια δεν έγιναν οι γιορτές των Χριστουγέννων.
Στο πρώτο διότι υπήρχαν κάποια παιδάκια άλλης θρησκείας, στο δεύτερο ο διευθυντής αφαίρεσε όλα τα χριστουγεννιάτικα σύμβολα από τις τάξεις και στο τρίτο γιατί υπήρχαν .δύο παιδάκια μουσουλμανικού θρησκεύματος. Και στις τρεις περιπτώσεις βέβαια υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις από τους γονείς που είδαν με οργή να αλλοιώνεται η μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης.
Πρόσφατα ο Ελβετικός λαός αποφάσισε δημοκρατικά με δημοψήφισμα την απαγόρευση ανέργεσης άλλων τζαμιών στην χώρα τους.
Στις δημοσκοπήσεις όμως που διεξάγονταν, προ του δημοψηφίσματος, για λογαριασμό μεγάλων τηλεοπτικών διαύλων και εφημερίδων της χώρας ο κόσμος τρομοκρατημένος από την προπαγάνδα του κατεστημένου δεν δήλωνε τις πραγματικές του προθέσεις.

Στην Ελλάδα με βάση το νέο νομοσχέδιο θα δίνεται η Ελληνική ιθαγένεια σε όσα παιδιά λαθρομεταναστών γεννιούνται στην χώρα και σε λίγα χρόνια και στους γονείς τους. Παύει δηλαδή να ισχύει ο νόμος "του αίματος" όπου ο πατέρας έδιδε την ιθαγένεια στο παιδί του και ισχύει ο νόμος του "εδάφους" όπου το παιδί θα παίρνει αυτόματα την ιθαγένεια του κράτους μέσα στο οποίο γεννήθηκε.

Η μικρή μας Κύπρος δεν μπορεί να αντέξει τέτοιο βάρος. Πολλοί Έλληνες στον τόπο μας ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.
Πώς είναι δυνατόν το κράτος που αδιαφορεί για αυτούς να δίνει γενναιόδωρα επιδόματα σε όποιον αλλοδαπό ζητήσει πολιτικό άσυλο;

Εμείς αγωνιζόμαστε για να κρατηθεί η Κύπρος μας Ελληνική και για να μην αλλοιωθεί ακόμα περισσότερο η πληθυσμιακή μας σύνθεση.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

ΖΗΤΩ ΤΟ Ε.ΛΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...