Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ

Είμαστε λοιπόν στο 2010 λίγους μόνο μήνες πριν το 2011 δηλαδή 36 χρόνια μετά την εισβολή της Τουρκίας στην νήσο μας την Κύπρο.
Μόλις λοιπόν 36 χρόνια μετά και η λήθη επικράτησε οι μεγαλοβιομήχανοι η ακόμα και οι μεσαίες επιχειρήσεις εργοδοτούν τους δολοφόνους των προγόνων μας αυτούς που κρατούν παράνομα την γη μας.
Σε διάφορες εταιρείες, μικρομάγαζα και συνεργεία θα δεις παντού εργαζόμενους τούρκο(κύπριους) ΕΝΩ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ή ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ.
Αφήνουν δηλαδή τον μέσο Έλληνα Κύπριο άνεργο και την οικογένεια του στο έλεος του θεού και εργοδοτούν - χρηματοδοτούν τους εχθρούς μας αυτούς που με την πρώτη ευκαιρία, χωρίς δισταγμό, θα γυρίσουν το όπλο σε εμάς στους εργοδότες τους και σε όλο τον Ελληνισμό της Κύπρου (όπως έκαναν και στο παρελθόν). Πληρώνουμε δηλαδή τις σφαίρες που θα μας εκτελέσουν.
Αναρωτιέμαι αυτοί οι άνθρωποι, έχουν συνείδηση των πράξεων τους; Κατανοούν το έγκλημα που διαπράττουν εις βάρος των άνεργων συμπολιτών μας; Δεν αισθάνονται ντροπή για τον εαυτό τους;
Νιώθω σαν να ζούμε μια δεύτερη εισβολή μεθοδική αυτή την φορά όχι με όπλα αλλά εκτιμώντας σωστά την αφέλεια και την λατρεία στο χρήμα ορισμένων.
Δεν μπορούμε να περιμένουμε από το φιλοτουρκικό κράτος, θέσπιση νόμου που να το περιορίζει ή ακόμα καλύτερα να αφανίσει αυτό το φαινόμενο. Περιμένουμε από τον μέσο Έλληνα Κύπριο να δείξει την αγανάκτηση του 36 χρόνια μετά που μας πήραν τα σπίτια μας, μας περνούν τις δουλείες μας, το ψωμί από το στόμα μας την αξιοπρέπεια μας; ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ; ΟΧΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ.
Επιτέλους ας απομονώσουμε αυτούς που προδίδουν τα πάθη του τόπου μας και τα μετατρέπουν σε προσωπικό κέρδος.
Ας δούμε σε ένα απολογισμό τι παίρνουν οι τούρκο"κύπριοι" από εμάς, μέσα στις δικές μας φορολογίες συγκαταλέγεται το ρεύμα και το νερό τους ενώ αυτοί δεν επιβαρύνονται φορολογικά. Στη συνέχεια θα δούμε την απλοχεριά του κράτους μας σε επιδόματα και βοηθήματα προς αυτούς και την ίδια στιγμή ανακοινώνουν σε εμάς ευρωπαϊκά δήθεν μέτρα για αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ τα ωφελήματα μας. Μπορούμε να βρούμε και άλλα εκατοντάδες προτερήματα των τουρκο"κυπριων" σε σχέση με τον νόμιμο πολίτη του κράτους.
Με λίγα λόγια, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΕΣΥ ΤΟ ΔΕΧΕΣΑΙ και ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΑΙ;


Με εκτίμηση
Κυριάκος Χ¨Μιχαήλ

Από την σελίδα του Ε.ΛΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...