Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Μαθητική πορεία καταδίκης του ψευδοκράτους.

Κάθε πόλη και μια πορεία καταδίκης του ψευδοκράτους του Αττίλα ο οποίος συνεχίζει να κατέχει παράνομα τη μισή πατρίδα μας. Όταν οι άλλοι θα είναι στα κλειστά γήπεδα, ή σε άλλους τόπους που θα γίνονται οι γνωστές πλέον συναυλίες, και θα διασκεδάζουν με τραγούδια εμείς θα είμαστε στους δρόμους να διαδηλώνουμε για το άλλο μισό της πατρίδας μας, το τουρκοπατημένο, το ίσως πιο αγαπημένο μέρος για εμάς τους νέους αφού δεν μας αφήσανε να το ζήσουμε, να το χαρούμε, ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ. Μπορεί τα συνθήματα να απαγορεύτηκαν, τα ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ, ΝΙΚΩ να έγιναν “Όλοι μαζί για την επανένωση” εμείς όμως δεν ξεχνάμε για αυτό θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι να έρθει η πολυπόθητη μέρα της απελευθέρωσης. Εμείς δε ξεχνούμε την ιστορία της πατρίδας μας, ούτε τους νεκρούς μας. Εμείς είμαστε οι μόνοι ανυπότακτοι Έλληνες της Κύπρου και δε θα πάψουμε ποτέ να μαχόμαστε για τα δίκαια της πατρίδα μας που όλοι οι πολιτικάντηδες τα ξεπουλήσανε! Καλούμε όλους τους μαθητές – φοιτητές, μέλη και μη, του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) να δώσουν βροντερά το παρών τους, στις πορείες που διοργανώνει το κίνημα μας. Η νεολαία δεν μένει αμέτοχη στο τι συμβαίνει, αφήνει τις καφετέριες, τις συναυλίες και ενώνει τη φωνή της μαζί μας για μια Κύπρο ΕΛΕΥΘΕΡΗ,ΕΛΛΗΝΙΚΗ.


ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ - ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
οι τούρκοι δεν φοβούνται τη μουσική...


Όλοι μαζί δυναμικά στον δρόμο, πυκνώστε τις γραμμές μας και περάστε το μήνυμα σε όλους ότι η νεολαία της Κύπρου ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ. Κάντε τους πολιτικάντηδες να χάσουν τον ύπνο τους.


Σημεία και ώρες συγκέντρωσης ανά πόλη:


ΔΕΥΤΕΡΑ, 15/11


ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Συγκέντρωση στα γραφεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στην Λευκωσία, Ανδρέα Αραούζου 7Β, απέναντι από το υπουργείο Εμπορείου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, πάροδος Μακαρίου
Ώρα: 10 π.μ.


ΠΑΦΟΣ
Συγκέντρωση έξω από την Ελληνική Τράπεζα (Λεωφ. Ελευθέριου Βενιζέλου), απέναντι από το Λύκειο Κύκκου
Ώρα: 10 π.μ.


ΛΕΜΕΣΟΣ
Συγκέντρωση στα γραφεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στην Λεμεσό, Θησέως 12β, (Περιοχή Αγιάς Ζώνης, κοντά στο Αρμένικο σχολείο)
Ώρα: 10 π.μ.


ΛΑΡΝΑΚΑ
Συγκέντρωση έξω από το ταχυδρομείο της Λάρνακας (Φοινικούδες)
Ώρα: 10 π.μ.


ΑΘΗΝΑ
Συγκέντρωση στο οίκημα μας στην διεύθυνση Λουίζης Ριανκούρ 3, Αμπελόκηποι.
Ώρα: 5μ.μ.
Μέτωπο Νεολαίας
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...