Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Δράση του Ε.ΛΑ.Μ. στα σχολεία της Κύπρου !


Νέα σχολική χρονιά, και τα μέλη του Μετώπου Νεολαίας έδρασαν στα Λύκεια κάθε Επαρχίας.
Οι μαθητές κατά την προσέλευση τους στα σχολεία αντίκρισαν με ευχαρίστηση τα φυλλάδια του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), που τους καλούσαν να πορευθούν μαζί με το κίνημα μας για μια παιδεία Ελληνοκεντρική αλλά και για την απόρριψη της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας.
Πολλά από τα φυλλάδια έμειναν ανέπαφα δείχνοντας πως οι ιδέες του κινήματός μας έχουν ευρεία αποδοχή από τον μαθητόκοσμο. Επίσης πολλοί από τους μαθητές ζήτησαν περισσότερες πληροφορίες για το κίνημα μας και δήλωσαν έτοιμοι να μας βοηθήσουν στον αγώνα μας.
Το Μέτωπο Νεολαίας θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των μαθητών και να είναι σίγουροι πως δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να ξεγράψει την ιστορία αυτού του τόπου. Οι καθηγητές οφείλουν να διδάξουν στα παιδιά την ιστορία αντικειμενικά και όχι σύμφωνα με τις υποδείξεις του κυβερνώντος κόμματος.
Να ξέρουν όλοι αυτοί που μας πολεμάνε ότι το ποτάμι έχει γίνει χείμαρρος και έρχεται η ώρα που θα τους κατατροπώσει. Ο κόσμος βλέπει ποιοι είναι αυτοί που ενδιαφέρονται για την παιδεία και για τους μαθητές και ποιοι αυτοί που τους θυμούνται μόνο όταν πλησιάσουν οι εκλογές, για ψηφοθηρικούς λόγους.

ΝΑ ΤΡΕΜΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...