Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΝΑΝΤΙΑ στους Έλληνες το καθεστώς Μπουτάρη στην Θεσσαλονίκη


Η εκπροσώπηση του Κινήματος στις κινητοποιήσεις υπαλλήλων του Δήμου Θεσσαλονίκης στην ΔΕΘ, υπήρξε καταλυτική και όπως φαίνεται έχει δημιουργήσει μία γέφυρα επικοινωνίας, αφού έκτοτε αρκετοί εργαζόμενοι έχουν δηλώσει το έντονο ενδιαφέρον τους γύρω από την Χρυσή Αυγή
Πρόσφατα, ένας εκ των συμμετεχόντων στις κινητοποιήσεις, μας απέστειλε γραπτή επιστολή, όπου περιλαμβάνει στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο ο Δήμος Θεσσαλονίκης κατασπαταλά μεγάλα ποσά για την πρόσληψη και συντήρηση ξένων εργατών, ενώ δημοσίως εξαγγέλλει την ανικανότητα του να πληρώσει τους Έλληνες εργαζόμενους λόγω έλλειψης χρημάτων. Τα στοιχεία αυτά είναι έγκυρα και καταδεικνύουν ότι το καθεστώς Μπουτάρη (αλλά και των προηγούμενων δημάρχων) εξαντλεί την ευαισθησία του για τους αλλοδαπούς, αλλά για τους Έλληνες αδιαφορείκαι προκαλεί με την στάση του. Παραθέτουμε ένα απόσπασμα της επιστολής (η οποία συνοδεύεται με οικονομικά στοιχεία) και με τη σειρά μας ευχαριστούμε τον ανώνυμο αποστολέα που με την παρουσία της Χρυσής Αυγής στην ΔΕΘ αναθάρρησε και πήρε την πρωτοβουλία να μας διαφωτίσει για το τι πραγματικά συμβαίνει μέσα στον Δήμο.
“Τη στιγμή που η πόλη της Θεσσαλονίκης μαστίζεται από τραγικά ποσοστά ανεργίας, το λαθρεμπόριο οργιάζει, τα μαγαζιά κλείνουν το ένα μετά το άλλο, η διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης προβαίνει σε προσλήψεις εποχιακού προσωπικού που τα ονόματα τους και μόνο προκαλούν την οργή των Ελλήνων υποψηφίων εργαζομένων. Ταυτόχρονα δίνονται οικονομικές ενισχύσεις σε αλλοδαπούς και δαπανώνται χρήματα σε γελοίες εκδηλώσεις. Η παραλία της πόλης καθώς και οι κεντρικοί δρόμοι γεμίζουν κάθε μέρα από υπαίθρια “παζάρια”, σε σημείο που γίνεται αδύνατη ακόμα και η διάβαση των δρόμων. Η μοναδική περίπτωση που όλοι αυτοί είχαν εξαφανιστεί ήταν όταν η Χρυσή Αυγή έκανε εκδηλώσεις και πορείες στην πόλη. Μήπως, κ. Δήμαρχε, να μας δώσετε τα κλειδιά του Δήμου;”
 Ο δημότης

Από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι κλέφτες, οι ψεύτες και η Χρυσή Αυγή!

Άρθρο της διευθύντριας της "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου στην στήλη "Εγέρθητι" Στο περασμένο φύλλο της ΕΜΠΡΟΣ κα...