Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Το δίλλημα ή ο προβληματισμός



Με πόνο καρδιάς βλέπω ότι ο Ελληνισμός όπως πηγαίνει πάει όλο στον αφανισμό ή στην τουρκοποίηση.
Η βουλή έγινε κάστρο της φιμώσεως. Όταν διαφωνείς με το κόμμα τότε διαγράφεσαι. Όταν ομιλείς διαφορετικά από τα κόμματα σε προπηλακίζουν μα προπαντός σε φιμώνουν γιατί γίνονται οι ομιλίες και οι θεατρινισμοί των μαριονεττών βουλευτών.
Ποια δημοκρατία μας λένε αφού ασελγούν πάνω στα σοφιστικά επιχειρήματα τους τι ότι και να πουν ου με πείσεις διότι είμαι υπό επιτήρηση κόμματος που με καθοδηγεί το τι θα ψηφίσω.
Αυτό δεν είναι υγιής σκέψη δημοκρατίας αλλά κοροϊδία της εκπροσώπησης του Έλληνος πολίτη.


Η μόνη λύση είναι η καταστροφή μας για να έρθει η επίγνωση και η σύνεση φτάσαμε εδώ όχι διότι θέλαμε να δώσουμε την Ελλάδα αλλά πως θα την ρεζιλέψουμε και γιατί όχι πως να την προδώσουμε. Όταν έχουμε εχθρούς και χωριζόμαστε σε χίλια δυο κόμματα με αντίθετες φανατικές απόψεις τότε κάτι δεν πηγαίνει καλά Οι άνθρωποι του 1912 θα μας βλέπουν και θα λένε ήταν τυχαίο ο ατυχής πόλεμος ή είναι ή ξενομανία μας να έχουμε στις άρχουσες τάξεις ξενόφερτους ανθέλληνες που είναι υποχείριοι των Άγγλοαμερικανών. Τώρα δηλαδή αν καταλάβαμε θα έρθει και τρίτο μνημόνιο για να μπορέσουν οι ξένοι να μπουν στα πολιτικά πράγματα ως εθνοσωτήρες ως από μηχανή θεός και εμείς απλοι θεατές λέμε έστω να περάσει και ο θεός είναι μεγάλος αλλά ποτέ δεν θυμόμαστε ότι για να μας διδάξει τον χριστιανισμό έστειλε το ίδιο το παιδί του και μάλιστα πέθανε πιστός στα κελεύσματα του Πατέρα Του.
Ελλάδα σου είπαν ότι έχεις πετρέλαιο ότι έχεις την θάλασσα και συνέχεια τα δίνεις όλα στους Τούρκους. Έχασες την Ίμβρο, την Τένεδο, την Κύπρο αμφισβητούν οι εχθροί σου, την κυριαρχία σου τα Σκόπια, την Βόρειο Ήπειρο, την Ρωμυλία και πάει λέγοντας.
Οι πολίτες σου Ελλάδα σκέφτονται πως και να σε ξευτιλίσουν και δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό είναι το κύκνειο άσμα της Ελλάδος.
Δεν καταλαβαίνουμε ότι τα παιδιά μας μέλλον δεν θα έχουν.
Εγώ νομίζω ότι ήρθε η ώρα να εκτελεστούν οι υπεύθυνοι και να δώσουν αυτά που έκλεψαν από το κράτος, η παρουσία τους στον πολιτικό βίο είναι κακό παράδειγμα για τους απογόνους μας, η κάθαρση αυτό επιτάσσει δεν μπορούν οι πολιτικοί βουλευτές να είναι υπεράνω συνταγμάτων και προπαντός να φιμώνουν και να τρομοκρατούν την θέληση των βουλευτών.
Σε τι καιρούς φτάσαμε τότε να μην ψηφίζουν και να πηγαίνουν οι αρχηγοί κομμάτων και να λένε τόσους έχουμε, τι βγάζουν ομιλίες και τι φωνασκούν, δεν έχουν αξιοπρέπεια, δεν υπάρχουν ΈΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ


Σάββας Μιχαηλίδης
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...