Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014

Τα φερέφωνα της πιάτσας Συγγρού κάνουν σενάρια για εκλογές χωρίς την Χρυσή Αυγή

Τα φερέφωνα της πιάτσας Συγγρού κάνουν σενάρια για εκλογές χωρίς την Χρυσή Αυγή
Είναι σε όλους γνωστό ότι η εφημερίδα «Παραπολιτικά» είναι η «φωνή» της λεωφόρου Συγγρού. Μια καθαρά «νεοδημοκρατική» εφημερίδα που κάνει το άσπρο μαύρο για να πείσει τους Έλληνες και τις Ελληνίδες για το πόσο καλή είναι η διακυβέρνηση Σαμαρά, το ότι ο Σαμαράς είναι το δυνατό χαρτί (εδώ γελάνε...) της Νέας Δημοκρατίας και άλλα πολλά τέτοιου τύπου φαιδρότητες.
Για το πόσο έγκυρη είναι αυτή η εφημερίδα, αρκεί να αναφέρουμε πως μέσα στο 2013 είχε «προκηρύξει» 4 φορές πρόωρες εθνικές εκλογές, σημειώνοντας μάλιστα και ημερομηνίες!


Αγαπημένη ασχολία της φυλλάδας αυτής, τι άλλο, να συκοφαντεί και να ρίχνει τόνους λάσπης εναντίον της Χρυσής Αυγής. Επανέρχεται με ένα ακόμη κατάπτυστο «αφιέρωμα» με τον ευφάνταστο τίτλο «Εκτός κάλπης οδηγείται η Χρυσή Αυγή». Σε ένα ακόμη παραλήρημα συκοφαντιών και ύβρεων κατά της Χρυσής Αυγής, επιμένει στο σενάριο του αποκλεισμού του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος από τις επερχόμενες εκλογές.
Όπως αναφέρει «φουντώνουν καθημερινά οι συζητήσεις σε ανώτερο αλλά και σε ανώτατο δικαστικό επίπεδο για το εάν και πώς μπορεί να βγει εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, με την πλειονότητα των δικαστών να συμφωνούν ότι το κόμμα έχει τα χαρακτηριστικά εγκληματικής οργάνωσης όπως αυτά προσδιορίζονται από το νόμο». Στη συνέχεια, αναφέρει πως «η δήλωση που έκανε η Χρυσή Αυγή στον Άρειο Πάγο για τις τελευταίες εκλογές ήταν ψευδής, αφού υποστήριζε ότι θα υπηρετεί το Σύνταγμα. Με τη δράση της όμως απέδειξε ότι στην πραγματικότητα δεν το κάνει, αφού τα μέλη της ενέχονται σε δεκάδες απόπειρες ανθρωποκτονιών, αμφισβητούν την κοινοβουλευτική διαδικασία, ενώ πολλές είναι οι φορές που έχουν εκδηλώσει φυλετικό μίσος, λέει δικαστική πηγή, θυμίζοντας ότι στο παρελθόν ο Άρειος Πάγος έχει αφήσει εκτός εκλογών νεοφασιστικό κόμμα απαγορεύοντάς του τη συμμετοχή».
Δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη η αναφορά σε «μέλη που ενέχονται σε δεκάδες απόπειρες ανθρωποκτονιών»!. Απόπειρες που υπάρχουν μόνο στο άρρωστο μυαλό του δημοσιογράφου και της υποτιθέμενης δικαστικής του πηγής. Στο κατηγορητήριο δεν υπάρχουν πουθενά όλα αυτές οι λεγόμενες απόπειρες ανθρωποκτονιών αν και είναι γνωστή η τάση των ανακριτριών που έχουν αναλάβει την υπόθεση να «βαφτίζουν» όποιον και όποια θέλουν μέλος ή όχι της Χρυσής Αυγής, ανάλογα με το τι «βολεύει» τον σκοπό τους.
Έχουμε ακόμη ένα δημοσίευμα που προσπαθεί να καλλιεργήσει «κλίμα» και να στρώσει το δρόμο στην κυβέρνηση να θέσει την Χρυσή Αυγή εκτός εκλογών, χρησιμοποιώντας κάποιους επίορκους δικαστικούς. Επειδή είναι γνωστό και στον πιο αδαή ότι δεν υπάρχει στην Ελλάδα διαδικασία να βγει ένα κόμμα εκτός νόμου, ποντάρουν στο να τεθεί «απλά» εκτός εκλογών.
Αυτό θα γίνει επειδή η δήλωση στον Άρειο Πάγο του κόμματος είναι υποτίθεται «ψευδής» και δεν σέβεται το Σύνταγμα. Ποιος άραγε θα το κρίνει αυτό; Τα δελτία των 8;
Για να τελειώνουμε με τους δημοσιογράφους της πλάκας και το κλίμα που πάνε να δημιουργήσουν. Κόμμα να βγει εκτός νόμου δεν γίνετα. Για να μην γίνει δεκτό σε εκλογές ένα κόμμα υπάρχουν πολύ συγκεκριμένοι τυπικοί λόγοι. Το αρμόδιο τμήμα του Αρείου Πάγου που είναι αρμόδιο για την ανακήρυξη των συνδυασμών των κομμάτων, δεν μπορεί να προχωρήσει σε έλεγχο σκοπιμότητας, αλλά μόνο σε έλεγχο νομιμότητας.
Με λίγα λόγια, αν ο συνδυασμός του κόμματος έχει σήμα, όνομα (που δεν παραπέμπει σε παράνομη πράξη φυσικά), υπάρχουν τα ονόματα των υποψηφίων και έχει κατατεθεί το σχετικό παράβολο υπέρ δημοσίου, ο συνδυασμός είναι έγκυρος και κανένας δικαστής δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να το αλλάξει αυτό. Οτιδήποτε άλλο θα είναι συνταγματική εκτροπή και κατάχρηση εξουσίας.
Να το βάλουν καλά στο μυαλό τους οι υπάλληλοι του Σαμαρά που παριστάνουν τους δημοσιογράφους και τις «δικαστικές πηγές» πως η Χρυσή Αυγή θα συμμετάσχει στις επερχόμενες ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές, θέλουν δεν θέλουν, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί έτσι επιβάλλει το Σύνταγμα!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ta-ferefwna-ths-piatsas-suggrou-kanoun-senaria-gia-ekloges-chwris-thn-chrus#ixzz2vY4a03Xp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι κλέφτες, οι ψεύτες και η Χρυσή Αυγή!

Άρθρο της διευθύντριας της "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου στην στήλη "Εγέρθητι" Στο περασμένο φύλλο της ΕΜΠΡΟΣ κα...