Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Αντιπροσωπεία του Ε.ΛΑ.Μ. στο Μιλάνο

Αντιπροσωπεία του Ε.ΛΑ.Μ. στο Μιλάνο
Στις 8 Φεβρουαρίου 2013, αντιπροσωπεία  του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), επισκέφθηκε τα τοπικά γραφεία της Forza Nuova (FN) Ιταλίας στο Μιλάνο. Η υποδοχή και η φιλοξενία των Ιταλών εθνικιστών ήταν πέρα για πέρα θερμή.
Σε μία κατάμεστη αίθουσα παρουσία  100  περίπου Ιταλών εθνικιστών της FN, οι συναγωνιστές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) ανέλυσαν τον αγώνα που δίνουν οι Έλληνες εθνικιστές στην Κύπρο και στην Ελλάδα.

Στις ομιλίες, οι συναγωνιστές μας αναφέρθηκαν αναλυτικά στους λόγους που οδήγησαν στην οικονομική καταστροφή και τον ρόλο που διαδραμάτισαν τα κόμματα της δεξιάς και της αριστεράς στην εξαθλίωση του λαού μας με την εφαρμογή του αντεθνικού μνημονίου και των μέτρων λιτότητας.
Επίσης, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στις παράνομες φυλακίσεις του αρχηγού και των στελεχών της Χρυσής Αυγής και για την άνανδρη δολοφονία των Ελλήνων εθνικιστών, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. Στο άκουσμα των ονομάτων των αδικοχαμένων παλικαριών του Λαϊκού Συνδέσμου, οι Ιταλοί  CAMERATI βροντοφώναξαν" MANOS E GIORGOS PRESENTE" (παρών) και χειροκρότησαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό.
Τέλος, οι ΕΛΑΜίτες συναγωνιστές συμφώνησαν με  τον αγώνα των Εθνικιστών της Forza Nuova (FN), ενάντια στην άμβλωση και την προσπάθεια τους για διατήρηση της παραδοσιακής ιταλικής οικογένειας καθώς και την άποψη τους για τον θετικό ρόλο της εκκλησίας στην Ιταλική κοινωνία.
Στηρίχθηκαν επίσης οι θέσεις της Forza Nuova για την μετανάστευση, την εγκληματικότητα, την έξοδο της  Ιταλίας από το ΝΑΤΟ, την καταπολέμηση της τοκογλυφίας, την διαγραφή του δημόσιου χρέους και την κατάργηση του καπιταλισμού. Με την σειρά τους, τα στελέχη τους δήλωσαν την αντίθεση τους στην συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή, στην ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. και στην παρουσία Βρετανικών στρατιωτικών βάσεων στη Νήσο. Επίσης σημείωσαν τον άμεσο κίνδυνο μουσουλμανοποίησης της Κύπρου σε περίπτωση ομοσπονδιακής λύσης. Δήλωσαν κατά του σχεδίου επίλυσης του Κυπριακού βάση της ΔΔΟ, το οποίο υιοθετείται από την κυβέρνηση Ανανστασιάδη και την ανθελληνική αριστερά.
Με το πέρας της εκδήλωσης, οι Ιταλοί συναγωνιστές παρέθεσαν «συντροφικό δείπνο» προς τιμήν των συναγωνιστών μας με την συμμετοχή των στελεχών και της νεολαίας της Forza Nuova Μιλάνου.
Τμήμα Διεθνών Σχέσεων
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)
fn1 eae50
fn2 7fbee

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...