Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Νίκη στην Γαλλία ! Πρώτα αποτελέσματα!


Σε θρίαμβο για το Εθνικό Μέτωπο εξελίσσονται οι δημοτικές εκλογές στην Γαλλία που έγιναν χθες την Κυριακή.. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα το κόμμα της Μαρίν Λε Πεν έχει ανοδικά ποσοστά πάνω από 7%.
Πανηγυρικοί οι τόνοι από την πρόεδρο του FN η οποία έκανε τις εξής δηλώσεις:


 «Το FN -Εθνικό Μέτωπο είναι μια μεγάλη εθνική δύναμη. 'Εχει προβάδισμα σε τόσες μεγάλες πόλεις, που αποδεικνύει ότι έχει εδραιωθεί. Οι Γάλλοι παίρνουν ξανά στα χέρια τους την ελευθερία τους. Σήμερα έλυσαν τα δεσμά, φέρνοντας το FN στην πρώτη θέση σε μεγάλες πόλεις και δεν ανταποκρίθηκαν στις προσπάθειές σας να τους φοβίσετε». Η Λεπέν μίλησε επίσης για αποτελέσματα που καταδεικνύουν το τέλος του δικομματισμού.
Να υπενθυμίσουμε τις δηλώσεις του ιδρυτή και φιλέλληνα Ζαν Μαρί Λε Πέν υπέρ της Χρυσής Αυγής που έγιναν πριν από μερικές μέρες και μπορείτε να τις παρακολουθήσετε εδώ. 

Η ετυμηγορία του Γαλλικού λαού φανερώνει την θέληση των Ευρωπαίων να ακολουθήσουν τον τρίτο δρόμο μακριά από τον τεχνητό διπολισμό δεξιάς - αριστεράς που ευθύνεται για την φτώχεια και την ανεργία που ταλαιπωρεί τους λαούς της ηπείρου μας.
Η τάση αυτή θα διαφανεί στις Ευρωεκλογές του Μαΐου όπου τα Εθνικιστικά Κινήματα αναμένεται να συγκεντρώσουν υψηλά ποσοστά και να σχηματίσουν την Εθνικιστική ευρωομάδα στο κοινοβούλιο των Βρυξελλών που θα αποτελέσει την φυσική αντίσταση των γηγενών λαών στα σχέδια των τραπεζιτών, των τοκογλύφων και των απάτριδων!
Ή άνοδος αυτή θα γίνει αισθητή και στην Κύπρο όπου το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο θα συγκεντρώσει υψηλά ποσοστά λόγω του πλήρους και ιδιαίτερα δυνατού ψηφοδελτίου  του που απαρτίζεται από επιστήμονες και από ανθρώπους του μόχθου οι οποίοι είναι έντιμοι ως χαρακτήρες και άριστοι επαγγελματίες.
Οι θέσεις του Ε.ΛΑ.Μ. είναι ξεκάθαρες και πρωτοπόρες, δεν έχουν δηλαδή καμία σχέση με τις κουραστικές και ανούσιες θέσεις των κομμάτων του κατεστημένου και των συνονθυλευμάτων που θα συμμετέχουν στις κυπριακές Ευρωεκλογές! 

Στράτος Καρανικολάου

Τμήμα Διεθνών Σχέσεων - Ε.ΛΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...