Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014

Το ΕΛΑΜ δήλωσε δυναμικά παρών στο μνημόσυνο του Αυξεντίου


Το ΕΛΑΜ δήλωσε δυναμικά παρών στο μνημόσυνο του Αυξεντίου - Γρηγόρη ζεις εσύ μας οδηγείς

Κυριακή, 2/3/2014, μέρα χαράς και γλεντιού. Ξεγνοιασιά και ξεφάντωμα. Ημέρες καρναβαλιού. Η νεολαία έρμαιο της αμάθειας γλεντά καταναλώνοντας τεράστιες ποσότητες αλκοόλ.
Το όνομα Αυξεντίου, Ζήδρος, Γρηγόρης, για κάποιους άγνωστο, για τους πλείστους ένας γνωστός ήρωας, ΟΧΙ όμως τόσο πολύ για να τους κινήσει το αίσθημα χρέους προς αυτόν να παρευρεθούν στο μνημόσυνο του Σταυραετού του Μαχαιρά.

Σε αυτήν την κοινωνία με ερείπια από αξίες και ιδανικά, τα παιδιά με τα μαύρα, τα παρεξηγημένα και αποκλεισμένα παιδιά από παντού, προτίμησαν το χρέος προς την ιστορία παρά το ξεσάλωμα.
Πολυάριθμη ήταν για ακόμα μια φορά η παρουσία των μελών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) που παρευρέθηκε για να τιμήσει τον ημίθεο που μας δίδαξε πως και στις πιο δύσκολες στιγμές ο Έλληνας ξέρει πάντα να κερδίζει και να μένει το όνομα του ανεξίτηλα χαραγμένο με τις πιο λαμπερές επιγραφές στην ιστορία και στις καρδίες μας. Μας δίδαξε ότι ο Έλληνας ότι και αν συμβαίνει ξέρει πάντα να νικά.
Δυστυχώς όμως ο καρνάβαλος, ο θίασος των ομοσπονδιακών είχε το θράσος να παρευρεθεί στο μνημόσυνο για να εκμαιεύσει λίγα ψηφαλάκια. Ντυμένοι με τις πιο ωραίες αποκριάτικες φορεσιές, γραβάτα και κοστούμι, για να το παίζουν πεφωτισμένοι, όχι μόνο παρευρέθηκαν στο μνημόσυνο αλλά είχαν και το θράσος να σταθούν μπροστά στο μνημείο που άφησε την τελευταία του πνοή για την ΕΛΛΑΔΑ ο Γρηγόρης και να καταθέσουν στεφάνι.
Όλοι αυτοί που σήμερα ασελγούν εις βάρος της ιστορίας, που διαγράφουν με μιας την Ελληνική μας ιστορία, για μια άλλη συμβατή και εφικτή όπως θα αρμόζει στο νέο ομόσπονδο έκτρωμα που θέλουν να δημιουργήσουν.
Εκεί όμως το πάρτυ ήρθε να τους το χαλάσει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) και πλήθος κόσμου που αποδοκίμασε έντονα και γιούχαρε του ομοσπονδιακούς αλλά και όλους όσους συμφώνησαν με τους χειρισμούς του Προέδρου στο κοινό ανακοινωθέν, μηδενός εξαιρουμένου.
Το μήνυμα έφτασε και στα «ψηλά» αφού ο ίδιος ο Πρόεδρος έκανε δεύτερες σκέψεις και στον φόβο της κατακραυγής προτίμησε να αποχωρήσει από το μνημόσυνο και να μην παραστεί για να «τιμήσει» τον σύγχρονο Λεωνίδα του Ελληνισμού. Και καλά έκανε γιατί θα ήταν ύβρη και ασέβεια προς τον Γρηγόρη, τον άνθρωπο που φώναξε στους πάνοπλους Άγγλους στρατιώτες ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ, να του έβαζε στεφάνι ο μειοδότης που για ένα κομμάτι ψωμί χαρίζει γη και ύδωρ.
Για ώρες οι Εθνικιστικές ιαχές δονούσαν την ατμόσφαιρα και να αντηχούν στα αυτιά του κάθε διεφθαρμένου ρίψασπι, με τον κόσμο να συμμετέχει στα συνθήματα μας. Μοιράστηκαν εκατοντάδες αντιομοσπονδιακά φυλλάδια, ενώ δεκάδες παρευρισκόμενοι  μας έδωσαν θερμά συγχαρητήρια για την παρουσία μας αλλά και για το περιεχόμενο των συνθημάτων.
Το μήνυμα που περάσαμε ήταν ξεκάθαρο, ότι οι ήρωες δεν πέθαναν για καμιά ιστορία γι αυτό οι ανθέλληνες να αφήσουν κάτω τα χέρια τους από την Κύπρο μας. Όσο για όλους όσους υπέκυψαν στις εντολές του Προέδρου τους : «ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ θα γράψει ιστορία, προδώσατε τον όρκο σας για την ομοσπονδία».
Στεφάνι εκ μέρους του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) κατάθεσε ο πρόεδρος του κινήματος μας, Χρίστος Χρίστου κάτω από το έντονο χειροκρότημα των παρευρισκομένων.
a1 b2451
a6 f3f6f
a3 33d54
a4 5b937
a5 73170
a7 56f03
a2 8d3f0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι κλέφτες, οι ψεύτες και η Χρυσή Αυγή!

Άρθρο της διευθύντριας της "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου στην στήλη "Εγέρθητι" Στο περασμένο φύλλο της ΕΜΠΡΟΣ κα...