Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ - Ενημερωτικές εκστρατείες σε όλο το νομό Θεσσαλονίκης

Οι τόνοι λάσπης που δέχεται το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών καθημερινά, αποκρούονται από τα τείχη, που ορθώνονται από τις Ιδέες και την Πίστη μας. Η πορεία μας από μία μικρή «οργάνωση» - όπως μας αποκαλούν - σε ένα λαϊκό Κίνημα, που φωνάζει και απαιτεί και μέσα στο κοινοβούλιο όλα αυτά τα οποία πνίγουν τον, συνεχώς, δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό, αποδεικνύει πως ακόμη και το πιο όμορφο λουλούδι τρέφεται από τη λάσπη. 

Με τα μέσα που διαθέτουμε ενημερώνουμε καθημερινά όλους τους συμπατριώτες μας για τις Θέσεις του Κινήματός μας, αλλά και για την πολιτική και δικαστική σκευωρία που έχει στηθεί εις βάρος μας. Με εγκάθετους δικαστές, εισαγγελείς και ανακριτές να προσπαθούν να σκηνοθετήσουν μία δίωξη με πλαστές κατηγορίες, χωρίς καμία βάση και τα κανάλια και τα συμφέροντα μεγαλοεργολάβων να έχουν πρωταρχικό ρόλο σε αυτήν την «παράσταση», συνεχίζεται η πολιτική καθημερινότητα της χώρας. Όμως, όλοι αυτοί οι εντολείς από το εξωτερικό και οι εν Ελλάδι εντολοδόχοι τους ξεχνούν πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πλέον βρίσκεται στην καρδιά του ελληνικού λαού. Οι γραβατοφορεμένοι λασπολόγοι μας έχουν χάσει πλέον την αξιοπιστία τους, αφού είναι όλοι αυτοί που έφεραν τη χώρα σε αυτήν την κατάσταση, αλλά επικαλούνται και την ανάπτυξη, που – σύμφωνα με αυτούς – έχει έρθει! 
Απέναντι σε δημοσιεύματα κίτρινων φυλλάδων και δελτία ειδήσεων τσοντοκάναλων στεκόμαστε εμείς, αγέρωχοι, με το μοναδικό μας όπλο, που συνάμα είναι και το ισχυρότερο… την Αλήθεια! Καθημερινά σε κάθε γωνιά της ελληνικής επικράτειας απροσκύνητοι Έλληνες και Ελληνίδες διαδίδουν το μήνυμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, το μήνυμα του Ελληνικού Εθνικισμού.   Η Νομαρχιακή Οργάνωση Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ενημερωτικές εκστρατείες σε κάθε γωνιά του νομού, με σκοπό την ενημέρωση των συμπατριωτών μας για την παρουσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε όλες τις μελλοντικές εκλογικές αναμετρήσεις!
Θεσσαλονίκη:
Το Σάββατο 15 Μαρτίου πολυπληθής ομάδα μελών της Τοπικής Οργανώσεως Θεσσαλονίκης προχώρησε σε μαζική ενημερωτική εκστρατεία στο κέντρο της πόλης. Αρχικά πραγματοποιήθηκε για περισσότερο από μία ώρα διανομή χιλιάδων εφημερίδων και ενημερωτικών φυλλαδίων, στον κόμβο των οδών Λαγκαδά-Μοναστηρίου-26ης Οκτωβρίου. Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα οδηγών που σταματούσαν την κίνηση για να μπορέσουν να προμηθευτούν ενημερωτικό υλικό από τους συναγωνιστές. Τα φαιοκόκκινα λάβαρα των Ιδεών μας και τα γαλανόλευκα του Έθνους μας έκαναν κόσμο να σταματά και να μας σφίγγει το χέρι, αλλά και οδηγούς να κορνάρουν σε φρενήρεις ρυθμούς!
Το ενημερωτικό υλικό αποδείχθηκε πολύ λίγο για να μπορέσει να ανταποκριθεί στην ζήτηση του κόσμου. Έτσι για την πραγματοποίηση της δεύτερης φάσης της ενημερωτικής εκστρατείας έπρεπε να γίνει ανεφοδιασμός με χιλιάδες φυλλάδια και εφημερίδες! 
Συντεταγμένη και με απόλυτη ομοφωνία η ομάδα των συναγωνιστών και συναγωνιστριών προχώρησε σε διανομή φυλλαδίων σε κάποιους από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης. Σημαίες στα χέρια, φυλλάδια να μοιράζονται σε περαστικούς, οδηγούς και καταστηματάρχες και συνθήματα να αντηχούν στον αέρα χαρακτήρισαν το πρωινό του Σαββάτου στο κέντρο της πόλης. Για ώρες ενημερώναμε τους συμπατριώτες μας για όλες τις πολιτικές εξελίξεις, για τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και για την κάθοδό μας σε όλες τις επερχόμενες εκλογικές διαδικασίες, παρόλες τις μεθοδεύσεις της συγκυβερνήσεως. Φυσικά, πανταχού παρούσα ήταν η αστυνομία, που φρόντιζε να μας αποκλείει κάθε 50 μέτρα με διμοιρίες φοβούμενη μην προχωρήσουμε σε «εγκληματικές ενέργειες». Φυσικά η μεγαλύτερη εγκληματική πράξη στην οποία έχουμε προχωρήσει είναι η ενέργειά μας, του να φωνάζουμε και μέσα στη βουλή την απαίτηση εκατομμυρίων Ελλήνων… την απαίτηση για μία Ελλάδα ελεύθερη, αυτάρκη και δυνατή!
Άνθρωποι με χαμόγελο μας φώναζαν στα μαγαζιά τους και έτρεχαν να πάρουν από ένα φυλλάδιο και μία εφημερίδα. Η πορεία κινήθηκε στις οδούς Δωδεκανήσου – Φράγκων – Ιώνος Δραγούμη – Τσιμισκή – Πολυτεχνείου, όπου και συζητούσαμε για τα μείζονα προβλήματα της περιοχής του ιστορικού κέντρου με καταστηματάρχες και περαστικούς. Εγκληματικότητα, λαθρεμπόριο και φυσικά τα συνεχή έκτακτα «χαράτσια», που ψηφίζει η συγκυβέρνηση αποτελούν τους πυλώνες της υποβάθμισης  της περιοχής, αλλά και γενικότερα της χώρας. Σκοπός της συγκεκριμένης ενημερωτικής εκστρατείας ήταν να ενημερώσει τους συμπολίτες μας, πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με προμετωπίδα της την Ελληνική Αυγή θα είναι παρούσα στις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, με σκοπό να δώσει άμεση και οριστική λύση στα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο μας.
Μηχανιώνα:
Ομάδα συναγωνιστών από τον τοπικό πυρήνα προχώρησε σε διανομή φυλλαδίων και εφημερίδων στην περιοχή της Νέας Μηχανιώνας. Στους κεντρικότερους δρόμους, σε καφενεία, καταστήματα και σε περαστικούς μοιράστηκαν τα παραπάνω σε εκατοντάδες πολίτες. Η βασικότερη ερώτηση όλων ήταν το πώς θα μπορέσουν να μας στηρίξουν με την ψήφο τους αν προχωρήσει το σύστημα σε παράνομη απαγόρευση των ψηφοδελτίων μας. Οι συναγωνιστές έκαναν σαφές σε όλους πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές οτιδήποτε και αν συμβεί, με τον συνδυασμό της Ελληνικής Αυγής και πως οι Έλληνες θα βρουν Εθνικιστικό ψηφοδέλτιο στα εκλογικά κέντρα την ημέρα των εκλογών. Οι κάτοικοι της περιοχής της Νέας Μηχανιώνας, αλλά και γενικότερα της περιοχής θα μπορέσουν να στηρίξουν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, ψηφίζοντας την Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία στις περιφερειακές εκλογές! 
Θεσσαλονίκη:
Δεκάδες μέλη του Μετώπου Νεολαίας Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε πολύωρη διανομή φυλλαδίων στον κόμβο επί των Δικαστηρίων της πόλης. Όπως πλέον είναι συνηθισμένο, ο κόσμος αντιδρά με ενθουσιώδη τρόπο όποτε μας δει στο δρόμο και συνεχώς οι συμπατριώτες μας προμηθεύονται δεκάδες φυλλάδια για να τα μοιράσουν και αυτοί με τη σειρά τους.   Συγκεκριμένα μοιράστηκαν εφημερίδες του Κινήματος και φυλλάδια με τις θέσεις του Κινήματος για το σύγχρονο ελληνικό πρόβλημα, την δικαστική και πολιτική σκευωρία που έχει στηθεί εις βάρος μας και θα οδηγήσει σύντομα και την υπόλοιπη κοινοβουλευτική ομάδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη φυλακή, παράνομα, αντισυνταγματικά και χωρίς κανένα στοιχείο.
Μικρή Βόλβη, Μόδι:
Ενημερωτική εκστρατεία πραγματοποιήθηκε από τον πυρήνα Στρυμωνικού κόλπου – Βόλβης στα παραπάνω χωριά, όπου και συζητήθηκαν τα τοπικά προβλήματα και προγραμματίστηκε συνάντηση μέσα στις επόμενες εβδομάδες με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Χρυσομάλλη Νικόλαο και τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Γραικό Φώτιο για να συζητηθούν εκτενέστερα και να προβάλλουμε και τις λύσεις που προτείνει ο συνδυασμός μας.     Τέλος πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές εκστρατείες και στα χωριά του Δήμου Λαγκαδά, Λιτή, Γερακαρού, Αυγή και Σοχό, από τον τοπικό πυρήνα.  
Νομαρχιακή Διοίκηση Θεσσαλονίκης
Καζαντζάκη 4, περιοχή Δικαστηρίων, Θεσσαλονίκη
ανοιχτά κάθε Τετάρτη & Παρασκευή, 18:00-22:00
τηλ.: 2310-521842 & 6970138893 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-thessalonikh#ixzz2wOdNG6A3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...