Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015

Ομιλία με θέμα τον φεμινισμό από το Μέτωπο Γυναικών στα γραφεία της Λευκωσίας

Ομιλία με θέμα τον φεμινισμό από το Μέτωπο Γυναικών στα γραφεία της Λευκωσίας
Ομιλία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13/2/14 στα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) από την συναγωνίστρια Μαρία Καλογέρη, με θέμα «Ο φεμινισμός».

Αναπτύχθηκε ο ρόλος της γυναίκας μέσα στην κοινωνία, καθώς επίσης πως έχει την ταυτότητα της με την ισότητα, την δήθεν ελευθέρια και τα πρότυπα που επιβάλει η σημερινή εποχή. Με την κατάργηση όμως της προσωπικής ταυτότητας καταδικάζεται το έθνος μας σε έναν αργό θάνατο. Η κοσμοθεωρία των Εθνικιστών όμως είναι ότι οι ρόλοι μας είναι από την φύση δοσμένοι, έτσι ώστε να είναι διαφορετικοί και να αλληλοσυμπληρώνονται, καθώς επίσης η γυναίκα έχει τον ύψιστο ρόλο να μεγαλώνει τους πολεμιστές του αύριο.
Με το πέρας της ομιλίας ο Επαρχιακός Λευκωσίας, Γεάδης Γεάδη, έδωσε τον λόγο στους παρευρισκόμενους όπως αναλύσουν την δική τους άποψη όσον αφορά τον φεμινισμό αλλά και την κοσμοθεωρία του Λαϊκού Εθνικισμού, πραγματοποιώντας ένα ευρύ διάλογο επί του θέματος.
Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τις επερχόμενες εκδηλώσεις του Κινήματος μας, αλλά και τις άμεσες κινήσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ατάκες Κυβέρνησης και Αστυνομίας για τα πρόσφατα εγκλήματα χρηστών και εμπόρων ναρκωτικών:

Καμία ανοχή στον υπόκοσμο!!! Ολομέτωπος πόλεμος κατά των εμπόρων ναρκωτικών!!! Θα πάρουν την απάντηση τους!!! Θα κτυπήσουμε στην ρί...