Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2015

Το ΕΛΑΜ στην Τ.Ο. Σαλαμίνος - Ο Αγώνας για την Κύπρο

Το ΕΛΑΜ στην Τ.Ο. Σαλαμίνος  - Ο Αγώνας για την Κύπρο
Σε μια κατάμεστη αίθουσα ο υπεύθυνος πολιτικής οργανώσεως Μιχαήλ Παπαδημητρίου καλωσόρισε τον συναγωνιστή και υπεύθυνο τύπου του Ε.ΛΑ.Μ. Γεάδη Γεάδη , τονίζοντας ότι είναι μεγάλη τιμή για την Τ.Ο. Σαλαμίνος να βρίσκονται συναγωνιστές από την Κύπρο στο νησί μας.Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Γεάδης Γεάδης , ο οποίος ξεκινώντας την ομιλία του έκανε ιστορική αναφορά , τόσο στους αγωνιστές της ΕΟΚΑ του στρατηγού Γρίβα Διγενή όσο και στο ξεπούλημα της Κύπρου κατά την εισβολή του Αττίλα το 1974. Κατόπιν ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στον αγώνα του Ε.ΛΑ.Μ. , ενάντια στη σήψη , στην παρακμή και την διαφθορά που επικρατεί στο μαρτυρικό νησί της Κύπρου.

 
Τελειώνοντας αναφέρθηκε στην μάχη της ΕΛΔΥΚ όπου έδωσαν την ζωή τους με αυτοθυσία οι Έλληνες στρατιώτες , τονίζοντας ότι όλα αυτά έγιναν για να πουληθεί η Κύπρος και να έρθει στα πράγματα ο Καραμανλής.


 
Ο συναγωνιστής χειροκροτήθηκε από τους παρευρισκομένους και σε στάση προσοχής ψάλαμε τον εθνικό ύμνο και κατόπιν παραγγέλματος φωνάξαμε δυνατά: “ΕΛΛΑΣ – ΚΥΠΡΟΣ – ΕΝΩΣΗ”

Πολυμέσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το ΕΛΑΜ τιμά και υπερασπίζεται το θεσμό της Οικογένειας

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) διοργάνωσε την Κυριακή (20/05/18) εκδήλωση με τίτλο «Ημέρα της Οικογένειας» στον εκδρομικό χώρο στα Πλ...