Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Ελληνική Αυγή για την Αθήνα: Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει είναι εναντίον των Ελλήνων.


Η Δημοτική Σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα, Δήμητρα Βελέντζα στην τοποθέτησή της για ψήφισμα του Δήμου Αθηναίων για την παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού και φασισμού τόνισε:


"Στο ψήφισμα μιλάτε για «ρατσισμό». Γιατί, τότε, δεν αναφέρετε τα περιστατικά των Μανώλη Καντάρη, Θανάση  Λαζανά, της μικρής Μυρτούς από τη Πάρο, αλλά και διεθνώς τα πρόσφατα μάλιστα γεγονότα στο Παρίσι, την Κοπεγχάγη και αλλού καθώς επίσης και παγκοσμίως τις σφαγές των Χριστιανών σε Συρία, Λιβύη κ.λ.π.;
Ο μόνος ρατσισμός και φασισμός που υφίσταται είναι αυτός εναντίον των Ελλήνων, των Εθνών και των Χριστιανών. Πάνω από 100.000.000 οι μετανάστες στην Ευρώπη, όσο δηλ. 5-10 ολόκληρες Χώρες. Ποιος δεν το βλέπει; Επιχειρείται ο εξισλαμισμός της Ευρώπης, το τέλος των Εθνών και του Πολιτισμού. Πού θα πάνε οι Ευρωπαϊκοί Λαοί δηλαδή; Στο διάστημα; ´Η σε κάποια χώρα του ισλάμ, όπου όλοι καταλαβαίνουμε πόσο θα σεβαστούν την «διαφορετικότητά» τους. Και στο σημείο αυτό, φαντασία η όποια φαντασία δεν μπορεί να ξεπεράσει την πραγματικότητα, που όλοι βλέπουμε καθημερινά, όχι βέβαια στα συστημικά Μ.Μ.Ε. αλλά στο διαδίκτυο.
Στο ψήφισμα μιλάτε για «φτώχεια και ανεργία που μαστίζουν τους μετανάστες». Δεν μιλάτε όμως  για την φτώχεια και την ανεργία που μαστίζουν τους Ελληνες μέσα στην ίδια τους την Χώρα και θα συνεχίσουν να τους μαστίζουν όσο εξακολουθούν να μένουν παράνομα οι μετανάστες στην Χώρα μας. Δηλαδή, να φύγουν οι Ελληνες από την Χώρα τους; Να έρθουν οι μετανάστες εδώ; Τους δίνουν και κίνητρα μάλιστα να έλθουν και να δημιουργήσουν και οικογένειες για να αντιμετωπίσουν την υπογεννητικότητα. Αν ήθελαν να αντιμετωπίσουν την υπογεννητικότητα, όπως τόσο υποκριτικά λένε, τα οικονομικά και κοινωνικά κίνητρα θα τα έδιναν στους Ελληνες και όχι στους μετανάστες. Όπως έχει επανειλημμένως αναφέρει η Ελληνική Αυγή, όλα όσα ξεκίνησαν οι προηγούμενες κυνερνήσεις και συγκυβερνήσεις θα το συνεχίσει κανονικά και η παρούσα συγκυβέρνηση.
Στο ψήφισμα, «υπερασπίζεστε», λέτε, τα «δικαιώματα των μεταναστών για αξιοπρέπεια, νομιμοποίηση και απονομή ιθαγένειας». Με απλά λόγια, μας λέτε όποιος εισβάλλει παράνομα στην Χώρα μας, πρέπει να επιβραβεύεται, αφού παίρνει ως δώρο και την νομιμοποίηση και την ιθαγένεια. Αυτό ακριβώς μας λέτε. Στο ψήφισμα μιλάτε για «αντισημιτισμό». Μήπως πρέπει να δείτε πρώτα, αν το ίδιο το ψήφισμα είναι αντισημιτικό; Διότι στο Ισραήλ οι νόμοι κατά της λαθρομετανάστευσης είναι Δρακόντειοι. Και στο ψήφισμα  βλέπουμε ότι προφανώς καταδικάζετε, και μάλιστα, ξεκάθαρα και απροκάλυπτα την στάση του Ισραήλ
Στο φήφισμα, μιλάτε για «ισλαμοφοβία». Η λέξη είναι σύνθετη και αποτελείται από την λέξη «ισλάμ» και από την λέξη «φοβία». Πρώτα, λοιπόν, να ενημερώσετε τους Πολίτες και ιδίως τις γυναίκες που με αγώνες δεκαετιών επέτυχαν μια στοιχειώδης, αξιοπρεπή αντιμετώπιση στο σπίτι και στον χώρο εργασίας τους τι σημαίνουν οι λέξεις αυτές; και μετά να τους καλέσετε στο συλλαλλητήριο κατά της ισλαμοφοβίας.
Στο ψήφισμα λέτε ότι «όλοι χωράμε στην Πόλη», για «συνύπαρξη» κ.λ.π. Κανονικά θα έπρεπε να πείτε όχι όλοι «χωράμε στην πόλη» αλλά όλοι «χωράνε». Γιατί αυτοί που χωράνε είναι μόνο οι μετανάστες που έρχονται, αφού οι Αθηναίοι Πολίτες έχουν εκδιωχθεί λόγω της επισυμβάσης ανεργίας, της εγκληματικότητας και των υγειονομικών βομβών με κάθε μέσο από τα σπίτια τους και τις εργασίες τους. Για να μην μιλήσουμε για τις χιλιάδες αυτοκτονιών. Προφανώς, αυτό είναι «δημοκρατικό» και «αντιρατσιστικό». Να τους το εξηγήσετε όμως  αυτό για να το καταλάβουν.
Στο ψήφισμα αναφέρεστε σε «μετανάστες». Ποιοί μετανάστες; Αυτοί που διαβιούν παράνομα στην Χώρα μας; Διότι δεν τους κάλεσε κανείς εδώ. Πού βρήκαν τα 3-5 ή και περισσότερο πολύ συχνά  χιλιάδες ευρώ το άτομο ως δουλεμπορική αμοιβή  αυτοί οι μετανάστες; Ρητορικό, βέβαια, το ερώτημα αφού όλοι γνωρίζουμε πού τα βρήκαν,  πώς εισέρχονται στην Χώρα μας και τι σκοπούς έχουν. Η πολιτική των Κρατών να προστατεύσουν τα σύνορά τους και τους πολίτες τους δεν αποτελεί απλώς δικαίωμα, αλλά είναι και υποχρέωσή τους.
Και για να καταλήξουμε η μόνη... και να μην σας κουράζω, η μόνη αλήθεια και πραγματικότητα για το ψήφισμα αυτό και για κάθε άλλο παρόμοιο είναι η εξής: Οι έννοιες του ρατσισμού, φασισμού, κομμουνισμού, αντισημιτισμού, ομοφοβισμού και λοιπών –ισμών έχουν κατά κόρον χρησιμοποιηθεί για να συσπειρώνονται διάφορα κινήματα, χρηματοδοτούμενα ή μη, για διαφορετικούς  και εν πολλοίς αδιαφανείς λόγους και αντεθνικούς σκοπούς. Η όποια ανάμειξη του Δήμου σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις δεν μας βρίσκει σύμφωνους.
Ιδιαίτερα δε για το θέμα των μεταναστών είναι ίσως μία από τις σπάνιες φορές που συντασσόμεθα με τις μαρξιστικές αντιλήψεις όπως αυτές διατυπώνονται στο «Κεφάλαιο» του Μαρξ. Η εισαγωγή μεταναστών σε μία καπιταλιστική κοινωνία γίνεται εις βάρος του εργατικού δυναμικού της χώρας, λόγω της φθηνής εργασίας που παρέχουνΕμείς, προασπιζόμενοι τα δικαιώματα του Έλληνα εργάτη είμαστε παντελώς αντίθετοι με αυτήν την ψευδο-συμπάθεια για τους μετανάστες και δεν επιθυμούμε την μετατροπή της χώρας μας σε χωματερή ανθρώπινων ψυχών".


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ellhnikh-augh-gia-thn-athhna-o-monos-ratsismos-pou-uparchei-einai-enantion#ixzz3ST09QVxI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...