Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Αυτή είναι η "δημοκρατία" τους...

Μετά από ένα οργιώδες παρασκήνιο με πιέσεις προς τον δημοσιογράφο του Σίγμα και προς το ίδιο το κανάλι, τελικά δεν θα υπάρξει εκπρόσωπος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στην εκπομπή 60 λεπτά. Συγκεκριμένα μόλις εξακριβώθηκε από τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους, δηλαδή την υπουργό εργασίας Σωτηρούλα Χαραλάμπους, την δήμαρχο Λευκωσίας Ελένη Μαύρου και τον Δώρο Πολυκάρπου, η παρουσία εκπροσώπου στην εκπομπή, απείλησαν πως δεν θα παρίσταντο στην εκπομπή. Αυτό σε συνδυασμό με τις αφόρητες πιέσεις και προς τον ίδιο τον δημοσιογράφο τον κ. Χρύσανθο Τσουρούλλη, ο οποίος χαρακτηριστικά μας είπε πως μόνο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν τον πήρε τηλέφωνο, για να μην μας βγάλουν στον αέρα έφεραν ως αποτέλεσμα την μη παρουσία μας στην εκπομπή.

Η "δημοκρατία" τους λοιπόν στο αποκορύφωμα αφού το μόνο το οποίο τους αρέσει να ακούνε, είναι ο μονόλογος των απόψεών τους. Δεν πειράζει. Εμείς, ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), φτάσαμε ως εδώ και γίναμε γνωστοί στον κυπριακό λαό χωρίς τηλεοπτική παρουσία και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας με κάθε μέσο το οποίο έχουμε στα χέρια μας.
Είναι λοιπόν ξεκάθαρο ποιον θεωρεί απειλή το σύστημα. Απειλή δεν είναι ο Κουλίας ή ο Θεμιστοκλέους αλλά εμείς οι πραγματικοί εθνικιστές. Η δράση μας είναι ξεκάθαρο πως έχει γίνει αγκάθι στο πλευρό των επαναπροσεγγιστών και των τουρκοπροσκυνημένων. Οι αντιδράσεις τους αυτές δείχνουν πως είμαστε στον σωστό δρόμο.
Σαν εθνικιστές εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε καθημερινά στην πολιτική σκηνή αλλά και στον δρόμο για την επιβίωση του ελληνισμού στην Κύπρο. Οι αποκλεισμοί αυτοί δεν μας απογοητεύουν, αλλά μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο...


Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.)


Ενάντια στη λήθη και την υποταγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...