Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΑΡΩΜΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ COCA COLA 3 ΕΨΙΛΟΝ

Τον διορισμό της κυρίας Οya Gur στη θέση της διευθύντριας επενδυτικών σχέσεων ανακοίνωσε η Coca-Cola Τρία Εψιλον. Ο διορισμός της τίθεται σε ισχύ από τις 10 Ιανουαρίου 2011 και η ίδια θα αναφέρεται απευθείας στον οικονομικό διευθυντή κ. Robert Μurray. Την κυρία Gur, η οποία έχει καταγωγή από την Τουρκία, θα υποστηρίξουν στο έργο της ο κ. Παναγιώτης Βεργής, υποδιευθυντής επενδυτικών σχέσεων, η κυρία Μαρία Λιβανίου, επικεφαλής του τμήματος μετόχων, και η κυρία Βούλα Κώνστα, του τμήματος μετόχων.
Η κυρία Gur εργαζόταν μέχρι πρότινος στην ΤΕRΥΑΚΕ ΑGRΟ στη θέση της οικονομικής διευθύντριας. Από το 1996 έως το 2009 η κυρία Gur εκτελούσε χρέη διευθύντριας επενδυτικών σχέσεων & διαχείρισης κεφαλαίου στην CocaCola Ιcecek, βασικό εμφιαλωτή της Τhe Coca-Cola Company με έδρα την Κωνσταντινούπολη και δραστηριοποίηση σε 10 χώρες. Ξεκίνησε την επαγγελματική σταδιοδρομία της στην τράπεζα Τurk Sakura το 1989 όπου εργάστηκε τέσσερα χρόνια ως Αccount Οfficer. Από το 1993 έως το 1996 διετέλεσε οικονομική διευθύντρια στην Τotal Οil Τurkiye, μια γαλλοτουρκική κοινοπραξία στη διανομή πετρελαίου.

Από το ΒΗΜΑ  και την λίστα μηνυμάτων ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...