Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Δελτίο Τύπου για τα επεισόδια στο αγώνα καλαθόσφαιρας ΑΠΟΕΛ-ΠΙΝΑΡ ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), θέλει επίσημα να καταγγείλει την υποκριτική στάση του πολιτικού κόσμου και των ΜΜΕ, έναντι στα μη εκτεταμένα επεισόδια, τα οποία έλαβαν χώρα την Τρίτη το βράδυ στον αγώνα μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της τουρκικής ομάδος.

Συγκεκριμένα μετά από μικρής έκτασης ρίψη αντικειμένων, μετά το τέλος του αγώνα, κάποιοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ προσπάθησαν να επιτεθούν στην τουρκική αντιπροσωπία, με την αστυνομία να επεμβαίνει και μετά από μικρής έκτασης επεισόδια, να απωθεί τους νεαρούς. Να σημειώσουμε πως κανένα μέλος της τουρκικής ομάδας δεν έπαθε το παραμικρό. Εκεί λοιπόν που όλα έπρεπε να λήξουν και απλά να τιμωρηθεί το καλαθοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ, η Τουρκία μας έκανε επίδειξη των διπλωματικών της ικανοτήτων, προσπαθώντας να κάνει υπόθεση εκεί που δεν υπάρχει. Έτσι λοιπόν, αντί η κυβέρνηση να δείξει πως η αστυνομία χειρίστηκε το θέμα μια χαρά και να μην δεχθεί καμιά παρέμβαση από την Τουρκία στα εσωτερικά της, θυμίζοντας μάλιστα και στους "αδερφούς" μας, την μεταχείριση των φιλάθλων της Ανόρθωσης στον αγώνα που είχε στην Τραπεζούντα (έφεραν πίσω μαζί τους τα καθίσματα που τους έριχναν οι Τούρκοι φίλαθλοι), αποδέχθηκαν την επιθεώρηση των μέτρων ασφαλείας από τον τουρκο"κύπριο" σύμβουλο του ψευδοπροέδρου Έρογλου, Κουντρέτ Οζερσάι και παρακαλούσαν στην ουσία την τουρκική αποστολή να μην φύγει προς τα κατεχόμενα.
Επιπρόσθετα την επομένη το κυβερνών κόμμα ΑΚΕΛ προσπάθησε να αποκομίσει πολιτικά οφέλη από την όλη υπόθεση. Αρχικά ήρθαν οι δηλώσεις του προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια: "...ακόμα ο φασισμός είναι ριζωμένος στις ψυχές ορισμένων. Αν δεν ξεριζωθεί - και εμείς θα προσπαθήσουμε με κάθε νόμιμο μέσο να το ξεριζώσουμε από τις ψυχές των ανθρώπων - δεν πρόκειται να δούμε ‘χαϊρι’ εδώ μέσα". Συνεχίστηκαν με δηλώσεις από πρωτοκλασάτα στελέχη του ΑΚΕΛ αλλά και των υπολοίπων κομμάτων τα οποία έριξαν την χολή τους κατά των ανεγκέφαλων πατριωτών, εθνικιστών, φασιστών, ρατσιστών και λοιπόν επιθέτων που έχουμε συνηθίσει πλέον να ακούμε.
Βλέπουμε λοιπόν πως με την πρώτη ευκαιρία, τα παπαγαλάκια του κατεστημένου προσπαθούν να πλήξουν τον εθνικισμό χρησιμοποιώντας κάθε αθέμιτο μέσο, δηλαδή με γενικεύσεις και με την διάδοση ψευδών πληροφοριών. Άραγε θα είχαν την ίδια αντιμετώπιση, αν στην θέση των οπαδών του ΑΠΟΕΛ βρίσκονταν άλλοι οι οποίοι καίνε ελληνικές σημαίες και ανεμίζουν σύμβολα της αναρχίας; Από ότι φαίνεται αυτό που ενοχλεί κάποιους σε Ελλάδα και Κύπρο δεν είναι οι υπερπτήσεις τουρκικών αεροσκαφών πάνω από ελληνικά εδάφη, δεν είναι οι βόλτες τουρκικών πολεμικών πλοίων σε Αιγαίο και στις νότιες θάλασσες της Κυπριακής Δημοκρατίας, δεν είναι οι 40 000 Τουρκικών στρατευμάτων. Αυτό που ενοχλεί και φοβίζει είναι η αντίδραση της Ελληνικής νεολαίας, η οποία φαίνεται να ξυπνά και εφόσον δεν της δίνεται η δυνατότητα να αντιδράσει στην εισβολή διαφορετικά, βρίσκει οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Μια Ελληνική νεολαία η οποία δεν θέλει να υποθηκεύσει το μέλλον της σε μια λύση ομοσπονδίας και συνεπακόλουθης μελλοντικής τουρκοποίησης.
Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ), καλούμε την νεολαία, η οποία φαίνεται να ξυπνά και να εξεγείρεται, να ενώσει την φωνή της με αυτή των μελών του Μετώπου Νεολαίας και μέσω ενεργητικού πολιτικού αγώνα, να αγωνιστεί για την πολυπόθητη απελευθέρωση της πατρίδας μας, σε πείσμα κάθε "προσκυνημένου" πολιτικάντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...