Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Forza Nuova ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ


Το συνεχιζόμενο έγκλημα της λαθρομετανάστευσης στην Ευρώπη επηρεάζει την καθημερινότητα των Ευρωπαίων πολιτών.

Στην Ιταλία η FORZA NUOVA διοργάνωσε συγκέντρωση και συλλογή υπογραφών κατά της λαθρομετανάστευσης . Η εκδήλωση έγινε στην κεντρική πλατεία της πόλης Μπρέσια.
Η πόλη του βιομηχανικού βορρά υποφέρει από την παρουσία των τριτοκοσμικών …νέων πολιτών.





Στην ομιλία του ο Γ.Γ. της F.N., Ρομπέρτο Φιόρε, τόνισε πως στην πόλη της Μπρέσια το 48% των γεννήσεων είναι παιδιά μη Ευρωπαίων. Με αυτούς τους ρυθμούς η πόλη θα αλλάξει δραματικά σε λίγα χρόνια. Κατηγόρησε την κυβέρνηση του Μπερλουσκόνι και της Λέγκας του Βορρά ότι πρόδωσαν τον Ιταλικό λαό στο θέμα της μετανάστευσης όπως άλλωστε και ο Φίνι διότι άλλα υπόσχονταν προεκλογικά και άλλα έπραξαν.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα παθήματα της Γερμανίας και της Γαλλίας όπου η καγκελάριος Μέρκελ παραδέχθηκε πως το μοντέλο του πολυπολιτισμού απέτυχε ενώ ο Σαρκοζύ αναγκάστηκε να πάρει αυστηρά μέτρα.



Στο τέλος της ομιλίας του ο Φιόρε ζήτησε να γίνει δημοψήφισμα και στην Ιταλία όπως ακριβώς έγινε στην Ελβετία για να αποφασίσει δημοκρατικά ο ιταλικός λαός για το μεγάλο πρόβλημα της δημογραφικής αλλοίωσης της χώρας του.

Στην Κύπρο όπου το αίσθημα αδικίας που νοιώθουν οι Έλληνες της Μεγαλονήσου ολοένα μεγαλώνει, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) διοργανώνει εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά της λαθρομετανάστευσης και των υπερπρονομίων που τυγχάνουν οι παράνομοι.
Την Τρίτη 28/12 στις 19:30 στην πόλη του Ζήνωνα θα ακουστεί η Ελληνική φωνή. Να είστε εκεί!

Στράτος Καρανικολάου


Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...