Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Πορεία κατά της Λαθρομετανάστευσης στην Λάρνακα

Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου στην Λάρνακα, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) , διοργάνωσε μεγάλη διαδήλωση-πορεία κατά της λαθρομετανάστευσης στην πόλη της Λάρνακας.

Η πορεία ξεκίνησε στις 8 μ.μ. από την πλατεία Ευρώπης με τον κόσμο να μπαίνει σε δύο μπλοκ και την ομάδα περιφρούρησης να βρίσκεται επικεφαλής. Κατά την διαδρομή προς την εκκλησία του Αγίου Λαζάρου, ακούστηκαν αρκετά συνθήματα κατά της λαθρομετανάστευσης και της πολιτικής των κυβερνώντων στο θέμα αυτό. Ο κόσμος έβγαινε από τα καφέ και μας χειροκροτούσε. Στον περίβολο της εκκλησίας αναγνώσθηκαν δύο ομιλίες απ΄τα μέλη του πολιτικού γραφείου Στράτο Καρανικολάου και Πέτρο Γεωργίου, οι οποίοι ανέλυσαν το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, στην Ευρώπη και στην Κύπρο. Στο τέλος οι συμμετέχοντες έψαλλαν τον εθνικό ύμνο, κλείνοντας με αυτό τον τρόπο την πορεία.
Η επιτυχία της εκδήλωσης ήταν πέραν κάθε προσδοκίας, αφού οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 700 με πολύ παλμό και πάρα πολύ ενθουσιασμό, ιδίως για τα άτομα που για πρώτη φορά ήρθαν σε πορεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).
Με τον τρόπο αυτό, πιστεύουμε ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) πως καταδείξαμε το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και την λανθασμένη ακολουθούμενη, μέχρι αυτή την στιγμή, πολιτική για το θέμα. Οι προσδοκίες του κόσμου προς εμάς είναι σίγουρα μεγαλύτερες αυτή την στιγμή και να είναι βέβαιοι πως δεν πρόκειται να τους απογοητεύσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...