Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2012

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους αγνοούμενους και πεσόντες της ΕΛΔΥΚ στην Κρύα Βρύση Ν. Πέλλας
 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με πορεία από την Τ.Ο. Κρύας Βρύσης προς το μνημείο του ήρωα Τσιτιρίδη, όπου τελέστηκε δέηση για τους αγνοούμενους και μνημόσυνο για τους πεσόντες.


Υπό τον συντονισμό του γραμματέως της Τ.Ο., Συναγωνιστή Ιωάννη Σαχινίδη, ο οποίος πήρε πρώτος τον λόγο και αναφέρθηκε εκτενώς στην σημασία της εκδήλωσης, απηύθηναν θερμό και αγωνιστικό χαιρετισμό ο εκπρόσωπος του Μετώπου Νεολαίας της Τ.Ο. Ν. Πέλλας, Συναγωνιστής Ιωάννης Κικίδης, ο εκπρόσωπος του ΕΛΑΜ, Συναγωνιστής Στράτος Καρανικολάου, το μέλος του πολιτικού Συμβουλίου Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης εκ μέρους της περιφερειακής διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, καθώς και ο Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης και τομεάρχης Μακεδονίας-Θράκης και αντιμετώπισης ανθελληνικής προπαγάνδας, Συναγωνιστής Αντώνιος Γρέγος. Το παρόν έδωσε και το μέλος του πολιτικού συμβουλίου, Συναγωνιστής Νικόλαος Χρυσομάλλης.


Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η παρουσία του πολεμιστή της εποχής, Κρυούση Θωμά από την 1η Μοίρα Καταδρομών, ο οποίος περιέγραψε στον λόγο του κάποιες από τις εμπειρίες κατά την διάρκεια των μαχών, τονίζοντας ταυτόχρονα τις προδοσίες των πολιτικών.

Ακολούθησε κατάθεση στεφανιών και η εκδήλωση έκλεισε με τον εθνικό ύμνο σε στάση προσοχής.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε πορεία των εθνικιστών προς τα γραφεία της Τ.Ο., όπου αναφωνήθηκε ο ύμνος του κινήματός μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι κλέφτες, οι ψεύτες και η Χρυσή Αυγή!

Άρθρο της διευθύντριας της "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου στην στήλη "Εγέρθητι" Στο περασμένο φύλλο της ΕΜΠΡΟΣ κα...