Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ - Νέα Απολλωνία Θεσσαλονίκης


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ - Νέα Απολλωνία Θεσσαλονίκης
Την Κυριακή 05 Αυγούστου 2012, στον οικισμό των Λουτρών της Νέας Απολλωνίας Θεσσαλονίκης, παραμονή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος έλαβε χώρα ιερά πανήγυρις στο ομώνυμο εκκλησάκι.
Εκεί βρέθηκε από νωρίς το απόγευμα, μικτό κλιμάκιο συναγωνιστών από την Τ.Ο Θεσσαλονίκης και από τον Πυρήνα του Στρυμωνικού κόλπου. Ο σκοπός της παρουσίας μας ήταν αφ' ενός να ενημερώσουμε τους κατοίκους και επισκέπτες σχετικά με τις θέσεις του κινήματος στο φλέγον θέμα του παραεμπορίου από παράνομους αλλοδαπούς μικροπωλητές και αφ' εταίρου να δώσει το μήνυμα πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα βρίσκεται ανα πάσα στιγμή στο πλευρό των Ελλήνων επαγγελματιών του κλάδου, αλλά και της τοπικής κοινωνίας συνολικά.


Διανεμήθηκε έντυπο υλικό ενώ όπως μας ενημέρωσαν, για πρώτη φορά μετά από χρόνια, εφέτος η παρουσία αλλοδαπών παράνομων μικροπωλητών ήταν αισθητά μειωμένη. Για αρκετούς από τους νέους συναγωνιστές του Πυρήνα, η συγκεκριμένη δράση ήταν "το βάπτισμα του πυρός" ωστόσο κατά κοινή ομολογία η επιτυχία της ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η τοπική κοινωνία μας υποδέχτηκε με θέρμη και αρκετοί ήταν αυτοί που εξέφρασαν την πεποίθηση ότι ο πολιτικός αγώνας της Χρυσής Αυγής  είναι η τελευταία ελπίδα για τη σωτηρία και την ανασυγκρότηση της Πατρίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...