Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Πλήθος Συναγωνιστών στην ανοιχτή ομιλία του Βουλευτή Ηλία Παναγιώταρου στην Κρύα Βρύση


Πλήθος Συναγωνιστών στην ανοιχτή ομιλία του Βουλευτή Ηλία Παναγιώταρου στην Κρύα Βρύση
Πλήθος Συναγωνιστών και Υποστηρικτών του εθνικιστικού κινήματος παραβρέθηκαν την Κυριακή 26 Αυγούστου στην ανοιχτή ομιλία του Συναγωνιστή και Βουλευτή Ηλία Παναγιώταρου, στο οικολογικό πάρκο της Κρύας Βρύσης Ν. Πέλλας.

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα με την εκδήλωση μνήμης των πεσόντων ηρώων στο Βίτσι, όπου ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος, ομιλώντας προς το συγκεντρωμένο πλήθος, καυτηρίασε ενώπιον όλων τον βρώμικο ρόλο του πολιτικάντικου συστήματος εναντίον των αγνών Ελλήνων και του Κινήματός μας.



Στην ανοιχτή ομιλία της Κρύας Βρύσης ήταν επίσης παρόντες το Μέλος του Π.Σ. και Βουλευτής Σερρών, Συναγωνιστής Αρτέμιος Ματθαιόπουλος καθώς και το μέλος του Π.Σ. και υπεύθυνος της περιφερειακής διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης.
Τον γενικό συντονισμό και την τιμή της πρώτης εισήγησης είχε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Κρύας Βρύσης, Συναγωνιστής Ιωάννης Σαχινίδης, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο σε τοπικής, όσο και εθνικής εμβέλειας ζητήματα.

Στη συνέχεια, ο Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης αναφέρθηκε σε ζητήματα οργανωτικής φύσεως σε επίπεδο περιφέρειας και ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για μερικά από τα πεπραγμένα των τελευταίων εβδομάδων, αλλά και στην λυσσαλέα αντίδραση των εχθρών του κινήματός μας.
 

Η ανοιχτή ομιλία κορυφώθηκε με τον πύρινο και ευθύ λόγο του Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου, ο οποίος άλλη μια φορά έκανε όλους τους ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ να νιώθουν περήφανοι για τις Ιδέες και τις δράσεις τους, παρότρυνε δε και τους παρευρισκόμενους Υποστηρικτές και Συναγωνιστές μας να ακολουθήσουν τον δρόμο του αγώνα, παραμερίζοντας οποιαδήποτε εγωιστική αντίληψη και σκέψη, για την απελευθέρωση της Ελλάδας από όλους όσους την δυναστεύουν.
Με το πέρας των ομιλιών, ο κόσμος απηύθυνε ερωτήσεις προς τους ομιλητές για γενικά θέματα που ταλανίζουν τη χώρα μας, αλλά και για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, αναζητώντας λύσεις. Ένα από τα σπουδαιότερα προβλήματα που ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσει η τοπική κοινωνία είναι το γεγονός πως στη Σκύδρα βρίσκεται το μεγαλύτερο στρατόπεδο της Ελλάδας, οπότε δεν αποκλείεται αυτό το φαύλο κράτος, σεβόμενο τα "ανθρώπινα" δικαιώματα, αυτών που βιάζουν, κλέβουν και σκοτώνουν στη χώρα μας, να μεταφέρει εκεί εκατοντάδες λαθρομετανάστες, εμποδίζοντας έτσι και το έργο του Ελληνικού Στρατού, αλλά και φέρνοντας μία εστία πολιτιστικής αλλά και σωματικής μόλυνσης στην περιοχή.
ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΠΕΛΛΑΣ:
Κεντρική πλατεία
Σάββατο: 18.00-21.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...