Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Το χθες που είναι το σήμερα


Πολλές φορές κλείνουμε τα μάτια μας και προχωρούμε στο άγνωστο χωρίς περίσκεψη χωρίς προπαρασκευή χωρίς στόχους και τώρα αναρωτιόμαστε, θα υπάρξει αύριο ;
Πρέπει να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους. Όλοι που συμβιβαστήκαν για δήθεν επιβίωση απλώς πρόσθεσαν ακόμη ένα πρόβλημα στα τόσα προβλήματα που έχουμε με την εθνική επιβίωση μας. Η Ελλάδα που είχε τα σκαμπανεβάσματα της πάντα έβρισκε τον τρόπο να ανορθώνεται και να ήταν η χώρα του πνεύματος και των αγώνων.
Πέρασαν εκατό χρόνια που η Ελλάδα μεγαλούργησε ενώ τώρα αφανίζεται. Κάνετε μια αξιολόγηση των ανθρώπων που την διοικούσαν τότε και τώρα και τότε υπήρξε ο λεγόμενος ατυχής ελληνοτουρκικός πόλεμος αλλά είχαν την θέληση να πολεμήσουν!


Στην Κύπρο και Ελλάδα βρέθηκαν οι ειδικοί με πτυχία και περγαμηνές και οδήγησαν την Κύπρο από την γραμμή της Ενώσεως - Απελευθερώσεως στην κυπριακή συνείδηση χωρίς να είναι κράτος ανεξάρτητο αλλά υπό των Άγγλων εγγυητών που έχουν βάσεις και υπερπρονόμια με αντάλλαγμα εμείς να είμαστε ανθέλληνες  και να κάνουμε ανθελληνικά σχέδια Ανάν και φυσικά στην τουρκοποίηση μας. Με τις ευλογίες αυτών τι επέτυχαν; Αυτοί να βολεύονται, να βολεύουν τα παιδιά τους και κυρίως να τα έχουν καλά.  Από τους καθοδηγητές τους, Άγγλους ,φυσικά θα πουν τα λαμόγια ότι φταίνε οι προδότες, οι άφρονες οι εθνικιστές, οι αγράμματοι. Μια απάντηση έχω να πω ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ. Ως τώρα λόγω της ήττας μας το 74 από την Τουρκία και από τα κόλπα των πολιτικών πήγε να εξαλειφθεί ο εθνικισμός και όλοι προσπαθούσαν πως να κατασπαράξουν το έθνος πως να απομυζήσουν. Για παράδειγμα  πως υπουργοί αμύνης έπαιρναν μίζες και έφερναν όπλα σκάρτα .Για τα συμφέροντα τους ξέρουν τους νόμους και τους χρησιμοποιούν ενώ για το έθνος το έδεσαν χειροπόδαρα, το φιμώνουν και το κανονίζουν ώστε να οδηγηθεί σε υποδούλωση.
 Εσύ απλός θεατής, σαν αυτά να γίνονται σε άλλη χώρα. Φτάνει πια η ανεκτικότητα αν αυτοί ξέρουν ότι θα βρουν μπροστά τους Έλληνες τότε δεν θα είχαμε κόμματα που καθοδηγούνται από ξένα κέντρα.
Το μόνο ενθαρρυντικό  είναι ότι στην μεν Ελλάδα υπάρχει η Χρυσή Αυγή και στην Κύπρο το ΕΛΑΜ διότι ναι από αυτήν  την πάστα θα υπάρξει ένα αύριο διότι για μας το χθες που είναι οι παραδόσεις και οι αξίες είναι το σήμερον που θα μας σώσει!

Σάββας Μιχαηλίδης
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...