Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2012

Δελτίο τύπου (28/10/12) για την Εθνική Επέτειο της 28ης ΟκτωβρίουΤο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) τιμά την σημερινή εθνική επέτειο του ΟΧΙ, που ο Εθνικός κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς, απάντησε στο ιταμό Ιταλικό τελεσίγραφο. Οι Έλληνες εθνικιστές της ΕΟΝ, ήταν αυτοί οι οποίοι στάθηκαν απέναντι στις ιταλικές στρατιές, αποκρούοντας τις και αφού πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων απελευθέρωσαν για μία ακόμη φορά την Βόρειο Ήπειρο.


Οι αγώνες του ελληνικού στρατού που μεγαλούργησε στα βουνά της Βορείου Ηπείρου, είναι ένας φάρος για να μας καθοδηγεί διαχρονικά. Ιδιαίτερα στην εποχή μας, σήμερα που δεχόμαστε σε Ελλάδα και Κύπρο νέα τελεσίγραφα αυτή την φορά από τους διεθνείς τοκογλύφους και δανειστές, απειλώντας με διαφορετικό τρόπο την εθνική μας κυριαρχία.

Σε μια Κύπρο, της οποίας έδαφος τελεί ακόμη υπό τουρκική κατοχή, θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε πως μόνο μια ισχυρή ηγεσία με εθνικό προσανατολισμό μπορεί να δώσει τις απαντήσεις στα προβλήματα και τις προκλήσεις που σήμερα αντιμετωπίζουμε ως Ελληνισμός της Κύπρου. Είναι άλλωστε γνωστό πως "τα ΌΧΙ θέλουν Μεταξάδες"!

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΥΠΡΟΣ 1974 - ΛΟΧΑΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΟΥΝΤΑΣ: Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΑΜΠΟ!

ΓΡΑΦΕΙ Ο Κωνσταντίνος Α. Δημητριάδης Αποφάσισα να αναφερθώ σήμερα σε έναν Έλληνα που μπροστά του ο Αμερικάνος Ράμπο φαντάζει ως «προσκοπάκ...