Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Σχετικά με την τουρκική σημαία στο Λύκειο Πολεμιδιών



Το αδιανόητο συνέβη ακόμη μία φορά σε σχολεία της Πατρίδας. Μετά την ανάρτηση της τουρκικής σημαίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου πριν κάποια χρόνια, είχαμε την ανάρτησή της στο 7ο Λύκειο Πολεμιδιών, στην Λεμεσό.
Η σημαία που τόσο προκλητικά έχει στήσει ο εχθρός στον κατεχόμενο Πενταδάκτυλο, υψώθηκε από  κάποιους απάτριδες καθηγητές, ή στην καλύτερη απονευρωμένους δημοσίους υπαλλήλους, εντολοδόχους του σάπιου κομματικού κράτους. Η πολιτική του ραγιαδισμού και των υποχωρήσεων δυστυχώς έχει εισέλθει για τα καλά στην καθημερινή μας ζωή, ακόμα  και στην Παιδεία, παρεισφρύοντας στα αμόλυντα μυαλά των νέων.



Η ελληνική νεολαία όμως έχει αποδείξει πολλές φορές πως αντιστέκεται. Ψάχνει τρόπους να εκφράσει την αγανάκτησή της κατά της υποχωρητικής και φιλοτουρκικής πολιτικής και εξεγείρεται όταν βλέπει κάτι στραβό. Έτσι λοιπόν η τουρκική σημαία κατέβηκε κακήν κακώς από τον ιστό.


Σαν Μέτωπο Νεολαίας, συγχαίρουμε την ενέργεια αυτή των μαθητών του Λυκείου, που αν και συμβολική δείχνει πως σε αυτήν την χώρα υπάρχουν θύλακες αντίστασης κατά του ραγιαδισμού και της υποταγής. Καλούμε την μαθητιώσα νεολαία, να δείχνει εμπράκτως την αντίθεσή της σε οποιανδήποτε ανθελληνική ενέργεια στους σχολικούς τους χώρους και να είναι σίγουροι πως εμείς οι νεολαίοι του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), θα βρισκόμαστε πάντα στην πρωτοπορία κατά όλων αυτών που επιχειρούν να αφελληνίσουν την πατρίδα μας.



Κυριάκος Πραστίτης
Πρόεδρος Μετώπου Νεολαίας
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...