Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Μέλη του Ε.ΛΑ.Μ. έκλεισαν το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας



Σε έκτακτη εκδήλωση που έγινε πριν από λίγες ώρες, μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) έκλεισαν το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας, για λίγες ώρες, εις ένδειξη διαμαρτυρίας προς την ασυδοσία των κατοχικών "αρχών" αλλά και για την αδιαφορία της κυβέρνησης και όλων των υπολοίπων πολιτικών κομμάτων σε ένα τόσο σοβαρό θέμα.




Τα μέλη του κόμματος πορεύτηκαν από το παλαιό νοσοκομείο προς το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας, την ώρα που τα Ηνωμένα Έθνη, επέστρεφαν τους τρεις παρανόμως συλληφθέντες αστυνομικούς από τα κατεχόμενα εδάφη μας.

Στη συνέχεια τα μέλη μας εισήλθαν εντός της νεκράς ζώνης και έκλεισαν συμβολικά το οδόφραγμα αφού δεν επετράπη η διέλευση από και προς τα κατεχόμενα όσο τα μέλη μας βρίσκονταν στο σημείο.

Η όλη εκδήλωση έληξε λίγα μέτρα από το κατοχικό φυλάκιο των Τούρκων, με τα "αδέρφια" μας να μας κοιτάζουν σαστισμένα. Ο βουβός από το '74 τόπος, αυτός της νεκράς ζώνης, σείστηκε από τις ιαχές των Εθνικιστών και ο Εθνικός μας Ύμνος μετά από πολλά χρόνια σκέπασε κάποια από τα κατεχόμενα εδάφη μας.

Τέλος σαν Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) διατρανώνουμε για πολλοστή φορά το αίτημά μας για ΑΜΕΣΟ κλείσιμο των οδοφραγμάτων που μόνο ζημιά προκαλούν στον τόπο μας. Θέτουμε τους κυβερνώντες και όλα τα πολιτικά κόμματα προ των ευθυνών τους. Ας αφήσουν όλοι αυτοί πίσω τα διάφορα οικονομικά τους συμφέροντα και ας σταθούν επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων.

Κλείστε τις πληγές, κλείστε τα οδοφράγματα ...



Τα μέλη μας διασχίζουν το οδόφραγμα και εισέρχονται εντός της νεκράς ζώνης




Κλείσιμο του οδοφράγματος του Λήδρα Πάλας και ανακοπή κυκλοφορίας από και προς τα κατεχόμενα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...