Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Διανομή τροφίμων από την Τ.Ο. Θεσσαλονίκης

Διανομή τροφίμων από την Τ.Ο. Θεσσαλονίκης


Το κοινωνικό έργο που προσφέρει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει αρχίσει εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά τηρώντας την υπόσχεσή μας συνεχίζουμε και μετεκλογικά και όλες οι κομματικές και βουλευτικές επιχορηγήσεις, δηλαδή τα χρήματα του ελληνικού λαού, επιστρέφουν στον Ελληνικό λαό!
Έτσι και η Τ.Ο. Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί τέτοιες ενέργειες καθημερινά. Είτε με την αποστολή τροφίμων σε σπίτια απόρων, είτε με τη διανομή στο χώρο της Κοινωνικής Αλληλεγγύης για Έλληνες που στεγάζεται στα γραφεία μας.


Την Τετάρτη 03-10-2012, δώσαμε τρόφιμα, καθώς και άλλα είδη πρώτης ανάγκης σε περισσότερες από 60 οικογένειες, οι οποίες ήρθαν αυθόρμητα στα γραφεία μας, έχοντας ακούσει για το κοινωνικό μας έργο προς όλους τους Έλληνες.

 Αυτό μας δείχνει αρκετά πράγματα. Κυρίως, πως το κράτος αδιαφορεί για τους αναξιοπαθούντες Έλληνες, ενώ την ίδια στιγμή, προσφέρει απλόχερα δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, που νοιάζονται μόνο για τα δικαιώματα των λαθραίων μεταναστών στη χώρα μας. Ελληνικές επιχειρήσεις κλείνουν και νοικοκυριά διαλύονται από τα χρέη και όλα αυτά τα «έκτακτα» χαράτσια που υποβάλουν συνεχώς οι τελευταίες κυβερνήσεις-μορφώματα.

Μόνη σταθερή αξία σε αυτή τη χώρα παραμένει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, συνεπής στο έργο της, συνεπής στην αλληλεγγύη απέναντι σε αυτούς που το έχουν ανάγκη, τους Έλληνες!

ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ
ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ 4, 4ος-5ος ΟΡΟΦΟΣ
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18:00-22:00.
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2310-521842 & 6970138893

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...