Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Τιμή σε αυτούς που πρέπει

Τιμή σε αυτούς που πρέπει


Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012, στις 11:00 το πρωί, στην κοινότητα Μελά του νομού Καστοριάς θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση εις μνήμην του μεγάλου Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.
Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Παύλου Μελά και επίσκεψη στο σπίτι όπου φονεύθηκε ο ήρωας από τους Βούλγαρους κομιτατζήδες.


Η Τ.Ο. Καστοριάς του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του κινήματος μας να παραστούν στις εκδηλώσεις και με την παρουσία τους να τιμήσουν τον Ήρωα Μακεδονομάχο Παύλο Μελά που έπεσε μαχόμενος για είναι σήμερα η Μακεδονία μας Ελληνική και ελεύθερη. Όσοι επιθυμούν να μεταβούν στην κοινότητα Μελά, θα μπορούν να μετακινηθούν δωρεάν με τα ΚΤΕΛ Καστοριάς. Αναχώρηση την Κυριακή 08:45 το πρωί από το χώρο της λαϊκής αγοράς, περιοχή ΚΤΕΛ.
Αργότερα το απόγευμα, η Τ.Ο. Καστοριάς, όπως κάθε χρόνο, θα επισκεφτεί το μνημείο του Παύλου Μελά στο εκκλησάκι των Ταξιαρχών, πίσω από τη Μητρόπολη Καστοριάς όπου και εκεί θα γίνει κατάθεση στεφάνου. Προ-συγκέντρωση στο καφέ SALOON στις 15:30. Άπαντες παρόντες !

Τ.Ο. Καστοριάς Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
τηλ. επικοινωνίας: 6972 230176

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...