Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Συμπεράσματα από την παράνομη σύλληψη των αστυνομικών μας.





Όπως είναι γνωστό πριν από λίγες μέρες τρεις αστυνομικοί καταδίωξαν αυτοκίνητο τουρκοκύπριου. Ο <<συμπατριώτης >> μας έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του τους αστυνομικούς και όχι μόνο δεν σταμάτησε για έλεγχο αλλά οδήγησε το όχημά του στην νεκρή ζώνη με αποτέλεσμα την σύλληψη όχι του ιδίου αλλά των αστυνομικών από τον τουρκικό στρατό !


Η παράνομη σύλληψη των οργάνων της τάξεως και οι συνθήκες κράτησής τους μας βοηθούν να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα.
Οι << αδελφοί τ/κ>> εμπαίζουν την Κυπριακή Δημοκρατία . Εισέρχονται στα ελεύθερα εδάφη επιδεικνύοντας τις ταυτότητες του ψευδοκράτους ενώ έχουν φροντίσει να προμηθευτούν εκείνες του κράτους μας.
Δεν συνεισφέρουν οικονομικά στην Κυπριακή Δημοκρατία , έχουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη , προτεραιότητα εγγραφής των παιδιών τους στα δημόσια σχολεία ενώ λαμβάνουν κάθε λογής επιδόματα όπως και οι λαθρομετανάστες.
Χιλιάδες αφελείς συμπατριώτες μας αιμοδοτούν την οικονομία των κατεχομένων αλλά και της Τουρκίας ψωνίζοντας από τα καταστήματα τους. Άλλοι τόσοι μεταβαίνουν καθημερινά στo ψευδοκράτος για να παίξουν  στα καζίνο!
Ο πατέρας ενός εκ των αστυνομικών δήλωσε σε τηλεοπτικό δίαυλο ότι οι τουρκοκύπριοι τους απειλούσαν όταν πήγαν οι συγγενείς των κρατουμένων να παρακολουθήσουν την δίκη των ανθρώπων τους  στο ψευδοδικαστήριο ενώ οι συνθήκες κράτησής τους ήταν απάνθρωπες.
Οι τ/κ << συμπατριώτες>> μας αναγνωρίζοντας την οικονομική βοήθεια που καθημερινά τους παρέχουμε, δεν έδωσαν φαγητό και νερό στους αστυνομικούς μας. Τους ανάγκασαν μάλιστα να τα αγοράσουν. Να καταναλώσουν δηλαδή και κάτι μιας και βρίσκονταν εκεί!
Δίκαια λοιπόν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο διοργάνωσε τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας υπέρ του κλεισίματος των οδοφραγμάτων ενώ παράλληλα συμπαραστάθηκε στις οικογένειες των αστυνομικών.
Από το άνοιγμα των οδοφραγμάτων ευεργετούνται οι τ/κ και όχι εμείς που ήδη διανύουμε περίοδο οικονομικής κρίσης.
Όταν υπάρχουν οικογένειες Ελλήνων οι οποίες πλέον αντιμετωπίζουν τόσα προβλήματα είναι απαράδεκτο να δίνουμε χρήματα στους αχάριστους τ/κ που ούτε νερό ούτε φαγητό είχαν την ευγένεια να δώσουν σε τρεις ανθρώπους που παράνομα συνέλαβαν.
Το Ε.ΛΑ.Μ. με τα λίγα μέσα που διαθέτει έκανε πράξη την εθνικοκοινωνική του πολιτική προσφέροντας το περασμένο Σάββατο στη Λεμεσό είδη ένδυσης και υπόδησης , τρόφιμα και σχολικά είδη σε περισσότερες από 200 οικογένειες Ελλήνων!
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο προσφέρει μέρος των αγαθών που χρειάζονται για την στοιχειώδη επιβίωση των ανθρώπων μας ενώ η ..φιλολαϊκή κυβέρνηση της Αριστεράς με τα μέτρα που παίρνει κάνει ότι μπορεί για να τους τα αφαιρέσει!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...