Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Να ελεχθούν οι σχέσεις του ΑΚΕΛ με τα κομμουνιστικά κόμματα

Να ελεχθούν οι σχέσεις του ΑΚΕΛ με τα κομμουνιστικά κόμματα
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) έχει κατηγορηθεί πολλάκις από το ΑΚΕΛ για τις πολιτικές σχέσεις που έχει με διάφορα νόμιμα πολιτικά κόμματα της Ευρώπης, αλλά και στα πλαίσια της σταλινικού τύπου προπαγάνδας για δήθεν σχέσεις με ναζιστικά, φασιστικά κινήματα ή ότι άλλο δημιουργήσει η πλούσια φαντασία τους, που ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.
Το κόμμα όμως που διατηρεί επαφές με επικίνδυνα κινήματα, που αντεθνικώς ιστορικά δρώντες σπέρνουν τον φόβο, τον τρόμο και τον όλεθρο, είναι το ΑΚΕΛ που όπως είναι γνωστό είναι το κομμουνιστικό κόμμα της Κύπρου (ΚΚΚ) και έχει πολιτικές σχέσεις με αντίστοιχα κόμματα της Ευρώπης και του υπολοίπου κόσμου.

Να υπενθυμίσουμε μόνο, ότι ο κομμουνισμός είναι ότι χειρότερο γνώρισε η ανθρωπότητα εως σήμερα και έχει καταδικασθεί από τον πολιτισμένο κόσμο για τα εγκλήματα που διέπραξε κατά της ανθρωπότητας, ως το πιο στυγνό καθεστώς!
Στις Βαλτικές χώρες, για παράδειγμα, θεωρείται έγκλημα πολέμου και έχουν ασκηθεί διώξεις σε όσους εγκωμιάζουν ή δεν καταδικάζουν την δράση του σοβιετικού στρατού για τα εγκλήματα που διέπραξε σε βάρος των γηγενών λαών της περιοχής.
Με ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο λιμός στην Ουκρανία που προκάλεσε η Σοβιετική Ένωση, την περίοδο 1932 - 33, θεωρείται ως τεχνητός λιμός και αναγνωρίζεται ως έγκλημα κατά του ουκρανικού λαού και της ανθρωπότητας.
Στις 12/5/2005, με ψήφισμά της η Ε.Ε. χαρακτήρισε το κομμουνισμό ως μια απεχθή  ιδεολογία που ευθύνεται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ενώ γίνονται αναφορές για τυραννία του σιδηρού παραπετάσματος και για  σταλινική τυραννία και κατοχή!
Το 2006, σειρά έχει  το Συμβούλιο της Ευρώπης το οποίο ασχολείται με τον ολοκληρωτισμό εγκρίνοντας ψήφισμα  με τίτλο «Για την ανάγκη διεθνούς καταδίκης των εγκλημάτων των ολοκληρωτικών κομμουνιστικών καθεστώτων».
Το Δεκέμβριο του  2010, οι υπ. Εξωτερικών 6 κρατών (Βουλγαρία, Τσεχία, Ουγγαρία, Λετονία, Λιθουανία, Ρουμανία) ζήτησαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να κάνει πανευρωπαϊκό ποινικό αδίκημα τη δικαιολόγηση, την άρνηση ή την υποτίμηση των κομμουνιστικών εγκλημάτων.
Στη Σλοβακία, την 1η Σεπτεμβρίου 2011,  ψηφίστηκε νόμος όπου όποιος αρνείται τα εγκλήματα που βασίζονται στην κομμουνιστική ιδεολογία  τιμωρείται με ποινή φυλάκισης από έξι μήνες μέχρι τρία χρόνια.
Επίσης πέντε  κράτη – μέλη της Ε.Ε οι Τσεχία, Πολωνία, Ουγγαρία, Λιθουανία και Σλοβακία θεωρούν αδίκημα την άρνηση των εγκλημάτων των κομμουνιστικών καθεστώτων.
Το ΑΚΕΛ όχι μόνο δεν παραδέχεται τα παραπάνω εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διέπραξε η κομμουνιστική ιδεολογία, αλλά έχει στενές σχέσεις με τα διεθνή σταγονίδια της Αριστεράς όπως για παράδειγμα το γερμανικό κόμμα DIE LINKE, όπου ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ έστειλε συγχαρητήρια επιστολή για το αποτέλεσμα που έφερε το πιο τουρκόφιλο κόμμα της χώρας, στις γερμανικές εκλογές.
Το 2005 το ΑΚΕΛ συμμετείχε στο 17 Συνέδριο του ΚΚΕ μαζί με περιθωριακά και ανθελληνικά κόμματα όπως το βουλγαρικό κομμουνιστικό κόμμα «Γκεόργκι Δημητρώφ»,  το κομμουνιστικό κόμμα της «Μακεδονίας», των Σκοπίων δηλαδή, αλλά και το κομμουνιστικό κόμμα της Τουρκίας!
Δεν σταματούν όμως εδώ οι ..δημοκρατικές ευρωπαϊκές αναζητήσεις αφού το ΑΚΕΛ συμμετείχε στις 20-22 Σεπτεμβρίου, στο φετινό ετήσιο φεστιβάλ του Ισπανικού Κομμουνιστικού Κόμματος, στην Μαδρίτη μαζί με άλλα κόμματα νοσταλγούς της κομμουνιστικής θηριωδίας. Θα θυμήθηκαν μεταξύ άλλων και την ήττα που υπέστη ο διεθνής αναρχοκομμουνισμός στον Ισπανικό Εμφύλιο από τους Εθνικιστές! Επ’ ουδενί λόγο έγινε αναφορά στα χιλιάδες εγκλήματα που προκάλεσε ο συρφετός των ερυθρών δολοφόνων στην Ισπανία, όπως το κάψιμο 40 ανθρώπων που βρίσκονταν εντός εκκλησίας που πυρπόλησαν, ή όπως τις σφαγές με τσεκούρια και με ξυραφάκια 180 ανθρώπων, μεταξύ αυτών ιερείς, γυναίκες και ανήλικα παιδιά. Τα ίδια φρικτά εγκλήματα που έκαναν οι όμοιοι τους στην Ελλάδα. Αυτό είναι άλλωστε και το πραγματικό πρόσωπο των άθεων μπολσεβίκων.
 Αντί λοιπόν το ΑΚΕΛ να χαρακτηρίζει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ως μία εγκληματική οργάνωση και να κυνηγά φαντάσματα, ας δει τα του οίκου του και ας εξηγήσει καλύτερα στους εναπομείναντες υποστηρικτές του, τι πραγματικά άφησε στην ανθρωπότητα η ιδεολογία που πρεσβεύει. Γιατί στην πραγματικότητα ο κομμουνισμός είναι το ειδεχθέστερο και τυραννικότερο καθεστώς αίματος και τρομοκρατίας που γνώρισε ποτέ η υφήλιος.
Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καλούμε την κυβέρνηση και τα αρμόδια σώματα να ερευνήσουν τις σχέσεις που έχει το ΑΚΕΛ με διάφορα κομμουνιστικά κινήματα που ως γνωστό σπέρνουν την βία, τις εμφυλιακές συγκρούσεις και τον θάνατο, μέσω τωνερυθρών ταξιαρχιών τους αλλά και των τρομοκρατικών οργανώσεων που υποθάλπουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...