Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013

Τι είναι η Χανουκά που "κοσμεί" τις πόλεις μας κάθε χρόνο;

Τι είναι η Χανουκά που "κοσμεί" τις πόλεις μας κάθε χρόνο;
Στα κεντρικότερα σημεία κάθε πόλης τέτοιες μέρες θα συναντήσεις την επιγραφή "HAPPY CHANUKAH", φωταγωγημένο, προσδίδοντας του μια ιδιαίτερη λάμψη, που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, ενώ στα ΜΜΕ της διαφθοράς θα παρουσιαστούν οι υπέρλαμπρες τελετές που γίνονται για αυτήν την γιορτή. Ποιοι όμως γνωρίζουν τι είναι αυτό που κοσμεί τις πόλεις μας και με τόση χαρά κάποιοι καλοθελητές το στολίζουν κάθε χρόνο;

Κατά την ιουδαϊκή εορτή Χανουκά (αντίστοιχη των Χριστιανικών «Φώτων») η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 του Εβραϊκού μήνα Κισλέβ και διαρκεί οκτώ ημέρες, εορτάζεται (σύμφωνα με τα βιβλία των Μακκαβαίων) η νίκη των εβραίων επί των στρατευμάτων του επίγονου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αντίοχου του Επιφανούς, (και η σφαγή των Ελλήνων που κατοικούσαν στην Παλαιστίνη).
Ακολουθεί απόσπασμα από το βιβλίο του ραβίνου Ahron Lopiansky, με τον τίτλο «Timepieces». Αναφέρεται στην μάχη Ελληνισμού-ιουδαϊσμού, υπό την οπτική ενός ραβίνου. Βρίσκεται γραμμένο στα αγγλικά στην εβραϊκή ιστοσελίδα http://www.aish.com/h/c/b/48970041.html  όπου ταξινομούνταν στην κατηγορία «Εορτολόγιο» (Holidays) και συγκεκριμένα στην ιουδαϊκή εορτή Χανουκά, κατά την οποία οι εβραίοι σύμφωνα με το βιβλίο των Μακκαβαίων, νίκησαν τα στρατεύματα του Επίγονου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αντίοχου του Επιφανούς καικατέσφαξαν τους Έλληνες που κατοικούσαν στην Παλαιστίνη.
Στην ίδια κατηγορία, βρίσκονται και κείμενα με τίτλο «Ελλάς, η Σκοτεινή Πλευρά», «Βλέποντας μέσα από το Σκότος», «Φωτίζοντας τις Ημέρες του Σκότους», «Η Δόξα του Ισραήλ εναντίον του Ελληνικού Κάλλους» κλπ… όπου παρουσιάζεται η «ένδοξη» κι «ανεπανάληπτη νίκη», του ιουδαϊσμού επί του Ελληνισμού, η οποία παρουσιάζεται θρησκευτικά από τους εβραίους σαν την επικράτηση του «φωτός σοφίας» από τον «εκλεκτό λαό»-Ισραήλ επί των «ανόητων», «βλαβερών» κι «άχρηστων» Ελλήνων, οι οποίοι σε κάθε τομέα (το συγκεκριμένο κείμενο αναφέρεται στην φιλοσοφία ως τρόπος ζωής), αντιπροσωπεύουν το …«σκότος».
Πέραν του γνωστού και διάχυτου φαρισαϊσμού που εξέρχεται από τα γραμμένα ενός ραβίνου το κείμενο αυτό είναι ενδιαφέρον, κυρίως διότι αποτυπώνει την θεμελιακή αντίληψη ενός εβραίου έναντι της Ελλάδας και του Ελληνισμού. Ως εκ τούτου, το κείμενο αυτό είναι απλά αντιπροσωπευτικό των όσων κατ’ ουσίαν ένας ραβίνος κηρύττει σε μια συναγωγή την ημέρα που οι εβραίοι εορτάζουν την Χανουκά.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) σεβόμενο την ιστορία του λαού μας, ως όφειλε ο κάθε πολιτικάντης, απαιτεί όπως αφαιρεθούν όλες οι επιγραφές που αναρτήθηκαν σε κάθε πόλη για την εβραϊκή γιορτή της Χανουκά.
Διερωτόμαστε η υποδούλωση κάποιων εως που θα φτάσει; Μήπως θα δούμε σε λίγους μήνες "HAPPY TURKISH INVASION" ή "HAPPY INSTANBUL CONQUER"; Ο ραγιαδισμός κάποιων δεν έχει όρια. Όσο αφορά τους πεφωτισμένους εθνικόφρονες της κυβέρνησης του ΔΗΣΥ ένα έχουμε να δηλώσουμε: Πιο πατριώτης πεθαίνεις ...
Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)
IMG 0637 d31fc
Φωτογραφία από Λευκωσία
90a0d1e6f938e8e7989930129f78e0be L f316f
Φωτογραφία από Λεμεσό

Πολυμέσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι κλέφτες, οι ψεύτες και η Χρυσή Αυγή!

Άρθρο της διευθύντριας της "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου στην στήλη "Εγέρθητι" Στο περασμένο φύλλο της ΕΜΠΡΟΣ κα...