Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Γραφεία Κ.Ο. Λεμεσού – Εκδήλωση προς τιμή της Νεολαίας με την παρουσία του Προέδρου του Ε.ΛΑ.Μ.

Γραφεία Κ.Ο. Λεμεσού – Εκδήλωση προς τιμή της Νεολαίας με την παρουσία του Προέδρου του Ε.ΛΑ.Μ.
Δεκάδες συναγωνιστές παρευρέθηκαν στα κατάμεστα Πολιτικά Γραφεία της Κ.Ο. Λεμεσού την Παρασκευή 1/11 όπου με την παρουσία του Προέδρου του Ε.ΛΑ.Μ. Χρήστου Χρήστου, έγινε μία εκδήλωση προς τιμή της Νεολαίας. Τον κύκλο τον ομιλιών άνοιξε ο συναγωνιστής Πέτρος Αυγουστή όπου με μία ενδιαφέρουσα ομιλία μίλησε για την Ελληνική Νεολαία μέσα από τα χρόνια. Έκανε αναφορά στην ΕΟΝ του Μεταξά, όπου νέοι Έλληνες Εθνικιστές έπεσαν μαχόμενοι στα ιερά χώματα της Ηπείρου και της Μακεδονίας. Ταυτόχρονα αναφέρθηκε στο έπος της Ε.Ο.Κ.Α. και στο θαύμα που έκανε η ΑΝΕ κινητοποιώντας όλους τους νέους μέσα στα σχολεία. Η μαθητιώσα νεολαία όμως τότε, με σύμβολο τον Ευαγόρα Παλληκαρίδη, βρέθηκε στα βουνά αψηφώντας τον θάνατο για την Λευτεριά.

Ερχόμενος στο σήμερα ο συναγωνιστής τόνισε πως ένα τεράστιο χάσμα χωρίζει την νεολαία τις τελευταίες δεκαετίες, αφού σήμερα οι νέοι ζουν σε μία παρακμή ηθική αλλά και εθνική. Ηθική κατάπτωση αφού ξεπούλησαν τις αξίες της πατρίδας για το χρήμα και τις παράνομες ουσίες, που προήλθαν από την τουρκία, ενώ η Εθνική παρακμή βασίζεται στο γεγονός ότι οι νέοι ξεχνάνε μαύρες επετείους όπως την 20ηΙουλίου, την ίδια στιγμή που δείχνουν την αλληλεγγύη τους σε τούρκους και τουρκο«κύπριους». Τόνισε όμως το γεγονός πως σημαντικό μερίδιο ευθύνης έχουν οι πολιτικάντηδες της κλεπτοκρατίας, οι οποίοι θα προτιμούσαν μία νεολαία που να μην νοιάζεται για τα κοινά.
Αυτό δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί όσο υπάρχει το Μέτωπο Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), που θα βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή του εθνικού και κοινωνικού αγώνα. Στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα οι νέοι δεν συμβιβάζονται, τρανή απόδειξη το γεγονός πως την 20η Ιουλίου παρατασσόμαστε οργανωμένα, συντεταγμένα και δυναμικά στο οδόφραγμα της ντροπής και κοιτάζοντας κατάματα τον κατακτητή βροντοφωνάζουμε «τούρκοι ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ». Γεγονός αδιαμφισβήτητο που αποδεικνύει πως στο Μέτωπο Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) οι νέοι απέμειναν οι τελευταίοι πιστοί στον αγώνα για Ελευθερία και αφοσιωμένοι στην Ελλάδα.
Καταλήγοντας ο συναγωνιστής τόνισε πως είναι χρέος όλων των νέων να μελετούν την Ελληνική Ιστορία, αφού γνωρίζοντας για τον αγώνα και τις θυσίες των προγόνων μας θα γίνει πιο ισχυρός ο Εθνικός αγώνας, έως ότου η Κύπρος Ελευθερωθεί από στρατιωτικούς και οικονομικούς δυνάστες.
Ακολούθησε συμβολική βράβευση από τον Πρόεδρο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Χρίστο Χρίστου, στο Μετώπου Νεολαίας Λεμεσού που εργάζεται νυχθημερόν για την καλύτερη λειτουργία και προβολή ων ιδεών μας.

Metwpo-Neolaias3 61255
Τον λόγο πήρε αργότερα ο Ιδρυτής και Ηγέτης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου Χρήστος Χρήστου. Αφού συνεχάρη τα μέλη του Μετώπου Νεολαίας της Λεμεσού για τον αγώνα που κάνουν, τόνισε πως είναι απαραίτητο στην Κύπρο του 2013 να υπάρχει μια Νεολαία, όπως αυτή του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), που να μπορεί να βγάλει την Κύπρο από τα  αδιέξοδα επέλθει, από τις αδέξιες πολιτικές των εκάστοτε κυβερνώντων. Τόνισε πως παρά τον πόλεμο που δέχονται οι Έλληνες, με μπροστάρη την νεολαία η Ελλάδα θα νικήσει.
Ταυτόχρονα όμως, βρέθηκε στην δυσάρεστη θέση να ενημερώσει τους παρευρισκόμενους, για την στυγνή, άνανδρη και απάνθρωπη τρομοκρατική – δολοφονική επίθεση που έγινε νωρίτερα στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. Τόνισε πως η 1ηΝοεμβρίου του 2013 γράφεται στην Ιστορία αφού δύο νέα παιδιά, έχυσαν το αίμα τους έξω από τα Πολιτικά γραφεία της Χρυσής Αυγής. Η τρομοκρατική επίθεση που στοίχισε την ζωή δύο νέων παιδιών είναι καταδικαστέα, όμως ηθικοί αυτουργοί του στυγερού εγκλήματος είναι η χούντα του μνημονίου, με υπεύθυνους πρωτίστως τους Δένδια – Σαμαρά.
Αιωνία τους η Μνήμη.
Metwpo-Neolaias4 44053
Metwpo-Neolaias5 a4f69
Metwpo-Neolaias6 ab652

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...