Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Γράμμα από μαθήτρια

Γράμμα από μαθήτρια
Την περασμένη Παρασκευή 15/11/13 παρεβρέθηκα για πρώτη φορά σε κάποια εκδήλωση του Εθνικού Λαικού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) με αφορμή την πορεία καταδίκης του ψευδοκράτους που πραγματοποιείται κάθε χρόνο και θα ήθελα να αναφερθώ εν συντομία σε μερικές από τις εντυπώσεις μου.

Η πορεία ξεκίνησε από τα γραφεία Κεντρικής Διοίκησης του Ε.ΛΑ.Μ με 400 περίπου μαθητές με προορισμό το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας. Κάναμε μια στάση για λίγα λεπτά έξω από την Κυπριακή βουλή όπου φωνάξαμε συνθήματα κατά του μνημονίου και κάψαμε μια τούρκικη σημαία. Μπορώ να πω οτι εντυπωσιάστηκα αρκετά από τη μέγαλη διαφορά που είχε η πορεία του Εθνικού Λαικού Μετώπου από τις πορείες κάποιων άλλων ως προς την πειθαρχία και την ζωντάνια. Άψογα πειθαρχημένοι, σε τριάδες πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν έμοιαζε στη χαοτική κατάσταση που βρίσκονταν οι άλλες πορείες που συναντήσαμε.
Συγχαρητήρια στο Ε.ΛΑ.Μ για τον αγώνα που κάνει και που καταφέρνει σιγά σιγά να ξυπνά την νεολαία, να την απομακρύνει από τις καφετέριες και τον καναπέ και να την ξεσηκώνει στους δρόμους για να διαμαρτυρηθεί για την παράνομη κατοχή της μισής μας πατρίδας και την παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους. Εγώ θα συνεχίσω τον αγώνα στο πλευρό του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...