Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Πορεία καταδίκης του ψευδοκράτους - Λεμεσός

Πορεία καταδίκης του ψευδοκράτους - Λεμεσός
Δυναμική πορεία καταδίκης του ψευδοκράτους διεξήχθη στην Λεμεσό, από μαθητές του Εθνικιστικού κινήματος. Με παλμό τα μέλη του Μετώπου Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), κατευθύνθηκαν από τα Πολιτικά Γραφεία της πόλης στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου. Τα συνθήματα μας δονούσαν την οδό Ανεξαρτησίας, στέλνοντας σε όλους το μήνυμα πως καμιά μορφή ομοσπονδίας δεν είναι ανεκτή όσο υπάρχουν Εθνικιστές. 

Στην πλατεία έξω από την επαρχιακή διοίκηση Λεμεσού, είχε στηθεί ένα ομοσπονδιακό πανηγύρι από τις ανθελληνικές νεολαίες των ανεκδιήγητων πολιτικών κομμάτων. Χαρακτηριστικά είναι τα απαράδεκτα πανό της εθνομηδενιστικής νεολαίας του ακέλ, που ήταν γραμμένα και στα τουρκικά, στέλνοντας μηνύματα ειρήνης στα «αδέλφια» τους.
 Psevdokratos3 d0fc0
Απέναντι από τις παρακμιακές νεολαίες που είτε από άγνοια είτε επειδή είναι εκ φύσεως προδότες, στάθηκε αγέρωχο το Μέτωπο Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).Το σθένος και ο παλμός των συνθημάτων μας διατάρασσε την ησυχία της εκδήλωσης που είχαν στήσει, που μόνο εκδήλωση καταδίκης του ψευδοκράτους δεν θύμιζε, αφού έμοιαζε περισσότερο με εκδήλωση συμπαράστασης στον τουρκικό λαό.
Με το πέρας της εκδήλωσης τα μέλη του κινήματος μας έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο μπροστά από το άγαλμα του Γρηγόρη Αυξεντίου. Ακολούθησε ολιγόλεπτη πορεία προς τα πολιτικά γραφεία της Κεντρικής Οργανώσεως της Λεμεσού, όπου απεύθυνε χαιρετισμό, ο συναγωνιστής Πέτρος Αυγουστή. Αφού καταδίκασε το παράνομο μόρφωμα του κατοχικού στρατού, είπε πως οι προδοτικές κυβερνήσεις που κατακρεούργησαν την Κύπρο, όπως και η χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου, με την στάση τους αναγνωρίζουν το ψευδοκράτος, αφού συνομιλούν με αυτό το παράνομο μόρφωμα. Τόνισε πως οι Έλληνες Εθνικιστές απορρίπτουν κατηγορηματικά οποιαδήποτε λύση με μορφή ομοσπονδίας, τονίζοντας πως η Κύπρος δεν πωλείται στους τούρκους γιατί περιφρουρείται από τους Έλληνες Εθνικιστές.
Κάτω από τα πολιτικά γραφεία της πόλης και με φόντο ένα πανό εις μνήμη των άνανδρα δολοφονημένων συναγωνιστών, το Μέτωπο Νεολαίας έψαλλε τον Εθνικό μας ύμνο και ακολούθως τον ύμνο του κινήματος. 
Psevdokratos2 1b935

Psevdokratos4 ea065
Psevdokratos5 1191c
Psevdokratos6 08cde
Psevdokratos7 2c197
Psevdokratos8 7e5d4
Psevdokratos1 7c3bb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...