Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Εχθρό θεωρούν την Δύση και θέλουν τον ισλαμικό νόμο οι μουσουλμάνοι της Ευρώπης.

Εχθρό θεωρούν την Δύση και θέλουν τον ισλαμικό νόμο οι μουσουλμάνοι της Ευρώπης
Έρευνα Γερμανών κοινωνιολόγων επιβεβαιώνει τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή αναφορικά με τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, οι οποίοι έχουν κατακλύσει την Ελλάδα και την Ευρώπη. Σύμφωνα με αυτή, το 45% των μουσουλμάνων που διαβιούν σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θεωρούν την Δύση εχθρό του Ισλάμ και το 75% αρνείται να θέσει τους νόμους του Κράτους όπου ζουν πάνω από τον ισλαμικό νόμο!

Η έρευνα βασίστηκε σε ένα τεράστιο δείγμα 12.000 μουσουλμάνων πέντε ευρωπαϊκών κρατών, της Γερμανίας, της Ολλανδίας, της Γαλλίας, της Αυστρίας και της Σουηδίας. Τα ευρήματά της είναι εντυπωσιακά και κονιορτοποιούν την άθλια προπαγάνδα της ΕΕ και των κυβερνήσεων, καθώς και των κομμάτων της αριστεράς και οργανισμών προστασίας -υποτίθεται- των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που κάνει λόγο για απαράδεκτα φαινόμενα ρατσισμού και ξενοφοβίας στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Παρά την προνομιακή μεταχείριση των λαθρομεταναστών από τα κράτη της ΕΕ, κατόπιν οδηγιών και αποφάσεων των Βρυξελλών, με παροχή δικαιωμάτων και διευκολύνσεων τα οποία στερούνται οι γηγενείς, οι μουσουλμάνοι των πέντε προαναφερθέντων κρατών όχι μόνο δεν επιθυμούν την εξομοίωσή τους στο κοινωνικό σύνολο των χωρών που τους φιλοξενούν, αλλά επιπλέον αρνούνται να σεβαστούν το νομικό τους δίκαιο και τις θεωρούν εχθρικές προς το Ισλάμ!
Οι νομοθετικές διατάξεις, τις οποίες οι Βρυξέλλες επιβάλλουν στα κράτη εις ότι αφορά την αντιμετώπιση του ρατσισμού, αλλά και οι διακηρυγμένες θέσεις της Αριστεράς η οποία υποστηρίζει πως η γκετοποίηση των λαθρομεταναστών προκαλείται συνεπεία της απόρριψής τους από τις ρατσιστικές και ξενοφοβικές προκαταλήψεις των ευρωπαϊκών κοινωνιών, ανατρέπονται πανηγυρικά από τα αποτελέσματα της μελέτης των Γερμανών κοινωνιολόγων. Απόδειξη τούτου το γεγονός πως οι μουσουλμάνοι της Ολλανδίας υποστηρίζουν ένα ριζοσπαστικό Ισλάμ περισσότερο από τους ομόθρησκούς τους που διαβιούν στη Γερμανία, παρά το γεγονός ότι οι πρώτοι απολαμβάνουν περισσότερα δικαιώματα από τους δεύτερους.
Ως εκ τούτου, η μελέτη καταδεικνύει πως η παραχώρηση δικαιωμάτων και καθεστώτος ειδικής προνομιακής μεταχείρισης στους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, ουδόλως δεν μεταβάλλει την αρνητική τους προδιάθεση στην ομαλή ένταξη στις κοινωνίες των κρατών που τους φιλοξενούν. Αντιθέτως, το 75% των ισλαμιστών θέτουν το ισλαμικό δίκαιο πάνω από το νομικό δίκαιο των κρατών φιλοξενίας, ενώ το 45% θεωρεί τις χώρες της Δύσης (ήτοι τις χώρες όπου διαβιούν) εχθρικές προς το Ισλάμ!
Αν αυτά είναι τα αποτελέσματα για τους μουσουλμάνους που ζουν σε χώρες όπως η Γερμανία, η Γαλλία και η Σουηδία, φαντάζεται ο καθένας ποια θα ήταν τα αντίστοιχα ευρήματα μιας παρόμοιας έρευνας στους μουσουλμάνους που εισέβαλαν παράνομα στην Πατρίδα μας.
Περιφρονώντας τη βούληση του Ελληνικού Λαού, η xούντα Βενιζέλου-Σαμαρά αλλά και το σύνολο του κλεπτοκρατικού τόξου, κατηγορούν συλλήβδην τους Έλληνες ως «ρατσιστές», επειδή ζητούν το αυτονόητο: την εφαρμογή του Νόμου! Επιπλέον, η κυβέρνηση των υποτακτικών της Τρόικα επιδιώκει την κατασκευή ισλαμικού τεμένους στο κέντρο της Αθήνας και ετοιμάζει την ανηλεή δίωξη των Ελλήνων μέσω νομοθετικών εκτρωμάτων τα οποία βαφτίζει καταχρηστικά «αντιρατσιστικά»!
Ιδού λοιπόν άλλος ένας σοβαρός λόγος για να αντισταθούμε σθεναρά απέναντι στην επιχειρούμενη από τους νεογενίτσαρους της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά και της Αριστεράς, ισλαμοποίηση της Ελλάδος! Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή αποδεικνύεται πως δεν κινδυνολογεί, αλλά προειδοποιεί επί μιας κατάστασης η οποία πρόκειται να γίνει σύντομα η φρικτή πραγματικότητα της Πατρίδος μας, που θα σημάνει το τέλος της ξεχωριστής και ιδιαίτερης εθνικής μας ταυτότητας και κουλτούρας.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/echthro-thewroun-thn-dush-kai-theloun-ton-islamiko-nomo-oi-mousoulmanoi-ths#ixzz2npOUeH2w

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...