Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Αγωνία για τις 12 Ελληνορθόδοξες μοναχές που απήγαγαν οι ισλαμιστές-κανίβαλοι στην Συρία



Αρχές της βδομάδας ισλαμιστές τρομοκράτες απήγαγαν 12 μοναχές από το ελληνορθόδοξο μοναστήρι της Αγίας Θέκλας που βρίσκεται στην πόλη Μααλούλα βόρεια της Δαμασκού. Το ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο της Δαμασκού επιβεβαίωσε την πληροφορία και κάλεσε όλους τους Χριστιανούς της Συρίας να προσευχηθούν για την σωτηρία των μοναχών.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένοπλοι ισλαμιστές της Αλ Νούσρα, παρακλάδι της Αλ Κάϊντα στον συμμοριτοπόλεμο της Συρίας και σύμμαχος της πρόθυμης ελληνικής μνημονιακής κυβέρνησης, επιτέθηκαν στο μοναστήρι και υποχρέωσαν τις 12 μοναχές να τους ακολουθήσουν στην περιοχή Yabrud που κείται 80 χιλιόμετρα βορείως της Δαμασκού.


Οι ισλαμιστές κανίβαλοι είχαν ξανά επιτεθεί στην πόλη Μααλούλα στις 5 Σεπτεμβρίου τρέχοντος έτους. Αφού είχαν καταλάβει τότε την πόλη κατέστρεψαν όλα τα χριστιανικά σπίτια και σκότωσαν τρεις νεαρούς χριστιανούς με βίαιο τρόπο. Όλος ο χριστιανικός πληθυσμός της πόλης, περίπου 3.000 άτομα, είχε τότε διαφύγει και κατέφυγε στο χριστιανικό προάστιο της Δαμασκού Bab Touma, ενώ άλλοι πρόσφυγες κατέφυγαν σε συγγενικές τους οικογένειες στον Λίβανο. Μόνο οι μουσουλμάνοι παρέμειναν στην πόλη αφού δεν κινδύνευε η ζωή τους και οι 40 μοναχές του μοναστηριού της Αγίας Θέκλας, οι οποίες έμειναν με κίνδυνο της ζωής τους για να προστατέψουν τα δεκάδες ορφανά παιδιά που φιλοξενούσαν στο μοναστήρι.
Αρχές της τρέχουσας εβδομάδας οι ισλαμιστές τρομοκράτες της Αλ Νούσρα επιτέθηκαν στην Μααλούλα και μετά από σκληρές μάχες με τις δυνάμεις του Άσσαντ που διεξήχθησαν στην περιοχή της παλαιάς πόλης, όπου βρίσκεται το ελληνορθόδοξο μοναστήρι της Αγίας Θέκλας και το καθολικό μοναστήρι των Αγίων Σέργιου και Βάκχου, κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την περιοχή και να απαγάγουν τις καλόγριες.
Η περιοχή της Μααλούλα από τις αρχές του συμμοριτοπόλεμου το 2011 έως τώρα έχει καταληφθεί τέσσερις φορές από τους τρομοκράτες. Και τις τέσσερις φορές ο νόμιμος συριακός στρατός κατάφερε να απελευθερώσει την πόλη. Είναι βέβαιο ότι αυτό θα γίνει και τώρα αφού οι ισλαμιστές του FSA (Free Syrian Army) που υποστηρίζονται από την CIA, την Τουρκία, την Σαουδική Αραβία, το Ισραήλ, την μνημονιακή Ελληνική κυβέρνηση και μερικούς ακόμη πρόθυμους συμμάχους των ΗΠΑ βρίσκονται σε άτακτη υποχώρηση.
Για τις ζωές των πολλών χιλιάδων ελληνορθόδοξων Χριστιανών που σφαγιάστηκαν στην Συρία, για τις 12 μοναχές του μοναστηριού της Αγίας Θέκλας που κινδυνεύει η ζωή τους φέρουν ακεραία ηθική ευθύνη οι προδότες Έλληνες πολιτικάντηδες που συμμάχησαν με τον διεθνή Σιωνισμό, που σχεδίασε αλλά δεν κατάφερε να εξανδραποδίσει την ηρωικά μαχόμενη Συρία του Άσσαντ.  


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/agwnia-gia-tis-12-ellhnorthodojes-monaches-pou-aphgagan-oi-islamistes-kanib#ixzz2malRxQYU









Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...