Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013

Συνέντευξη στο γαλλικό ραδιόφωνο " Meridien Zero"Εντείνεται το διεθνές ενδιαφέρον για τις δράσεις και την παρουσία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου στην κυπριακή πολιτική σκηνή. Αυτή την φορά ο γαλλικός ραδιοφωνικός  σταθμός " Meridien Zero" ζήτησε δια μέσου της παραγωγού του, συνέντευξη από τα στελέχη του Ε.ΛΑ.Μ. . Οι ερωτήσεις ήταν σχετικές με την οικονομική, πολιτική και κοινωνική κρίση στην Κύπρο και την Ελλάδα.


Τις απαντήσεις για την οικονομία έδωσε το μέλος του πολιτικού γραφείου , Μάριος Βασιλείου, ενώ εκείνες για την πολιτική και κοινωνική κρίση, ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων του Κινήματος.
Το ενδιαφέρον των Γάλλων ακροατών εκδηλώθηκε με μαζικό τρόπο αφού πάνω από 55.000 ακροατές άκουσαν την συγκεκριμένη εκπομπή. Με έκπληξη οι Γάλλοι άκουσαν την οικονομική και κοινωνική  κατάπτωση του Ελληνισμού ενώ με έντονα σχόλια καταδίκασαν την φυλάκιση του Γ.Γ. και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής όπως και τις δολοφονίες των δύο συναγωνιστών στην Αθήνα. Επίσης ενημερώθηκαν για την συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή σε μεγάλο μέρος της Κύπρου μας όπως επίσης και για τις συνεχείς δράσεις και παρεμβάσεις  του Ε.ΛΑ.Μ.
Πολλοί ακροατές ευχήθηκαν η αναγέννηση των ευρωπαϊκών εθνών να ξεκινήσει για άλλη μια φορά από τον Ελληνικό χώρο με την ενδυνάμωση των δύο εθνικιστικών Κινημάτων, του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή και του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα: Μεγαλειώδης εκδήλωση και πορεία Χρυσής Αυγής στην Θεσσαλονίκη

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Μέγα Αλέξανδρο στην Θεσσαλονίκη , που φέτος είχε ιδιαίτ...