Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Συνέντευξη στο γαλλικό ραδιόφωνο " Meridien Zero"



Εντείνεται το διεθνές ενδιαφέρον για τις δράσεις και την παρουσία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου στην κυπριακή πολιτική σκηνή. Αυτή την φορά ο γαλλικός ραδιοφωνικός  σταθμός " Meridien Zero" ζήτησε δια μέσου της παραγωγού του, συνέντευξη από τα στελέχη του Ε.ΛΑ.Μ. . Οι ερωτήσεις ήταν σχετικές με την οικονομική, πολιτική και κοινωνική κρίση στην Κύπρο και την Ελλάδα.


Τις απαντήσεις για την οικονομία έδωσε το μέλος του πολιτικού γραφείου , Μάριος Βασιλείου, ενώ εκείνες για την πολιτική και κοινωνική κρίση, ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων του Κινήματος.
Το ενδιαφέρον των Γάλλων ακροατών εκδηλώθηκε με μαζικό τρόπο αφού πάνω από 55.000 ακροατές άκουσαν την συγκεκριμένη εκπομπή. Με έκπληξη οι Γάλλοι άκουσαν την οικονομική και κοινωνική  κατάπτωση του Ελληνισμού ενώ με έντονα σχόλια καταδίκασαν την φυλάκιση του Γ.Γ. και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής όπως και τις δολοφονίες των δύο συναγωνιστών στην Αθήνα. Επίσης ενημερώθηκαν για την συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή σε μεγάλο μέρος της Κύπρου μας όπως επίσης και για τις συνεχείς δράσεις και παρεμβάσεις  του Ε.ΛΑ.Μ.
Πολλοί ακροατές ευχήθηκαν η αναγέννηση των ευρωπαϊκών εθνών να ξεκινήσει για άλλη μια φορά από τον Ελληνικό χώρο με την ενδυνάμωση των δύο εθνικιστικών Κινημάτων, του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή και του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...