Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013

Τρίτο κόμμα με 13% η ΧΑ - Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ με 2,5% απο ΝΔ


Τα πολύ υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής, επιβεβαιώνει ακόμα και η συστημική PULSE όπου με όλα αυτά που έχουν συμβεί, ο Λαϊκός Σύνδεσμος έχει φτάσει στο 13%! Προφανώς τα πραγματικά ποσοστά τα γνωρίζουν στην συγκυβέρνηση, για αυτό και διοργάνωσαν το χθεσινό σόου. Ένα σόου που πιο πιθανό είναι να παράξει τα αντίθετα αποτελέσματα.
Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τον Guardian σε δημοσίευμα προ ολίγων ημερών η ΧΑ βρίσκεται στο 17%! Βέβαια εκεί υπολογίζουν και αυτούς που φοβούνται να απαντήσουν στους δημοσκόπους για ευνόητους λόγους. Στο ποσοστό αυτό όμως κατέληξαν μετά από ομολογία κυβερνητικών παραγόντων.

Εάν συνεχίσουν έτσι θα πρέπει να στείλουν στον Α.Σαμαρά μια ανθοδέσμη, είναι ο καλύτερος διαφημιστής.
Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ σε ποσοστό 25% με αναγωγή έναντι 22,5% της ΝΔ δίνει πανελλαδική δημοσκόπηση της εταιρίας Pulse που διεξήχθη για το bankingnews.gr.
Με βάση την έρευνα στην πρόθεση ψήφου προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με 22,5% και ακολουθεί η ΝΔ με 20% ενώ τρίτο κόμμα παραμένει η Χρυσή αυγή με 11,5%.
Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 25% από 24,5% στην προηγούμενη έρευνα 12 Νοεμβρίου 2013 και ακολουθεί η ΝΔ με 22,5% από 24% στην προηγούμενη μέτρηση.
Η Χρυσή Αυγή στο 13% από 11,5% στην δημοσκόπηση της 12ης Νοεμβρίου.
Στην 4η θέση το ΠΑΣΟΚ με 7,5%, ακολουθεί το ΚΚΕ 6,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,5% και η Δημοκρατική Αριστερά 3%.
Οι αναποφάσιστοι φθάνουν στο 11% από 10% στην προηγούμενη μέτρηση στις 12 Νοεμβρίου.
Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε την περίοδο 29 Νοεμβρίου με  3 Δεκεμβρίου του 2013 ήταν πανελλαδική τηλεφωνική έρευνα σε δείγμα 1252 ενηλίκων με δικαίωμα ψήφου και με δειγματοληπτικό σφάλμα στο +/-2,8%
Πρόκειται για μια ακόμα "σφαλιάρα" στην συγκυβέρνηση που θα προκαλέσει νέες σπασμωδικές αντιδράσεις. Μέχρι τις εκλογές του Μαΐου έχουμε να δούμε πάρα πολλά.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Άγγελος Σικελιανός: “Είμαι τετρακάθαρα Εθνικιστής” - 67 χρόνια από το θάνατό του .

Σαν σήμερα περνάει στην αιωνιότητα και στο πάνθεον των Ελληνικών Γραμμάτων, ο ποιητής Άγγελος Σικελιανός.  Γεννηθείς στην Λευκάδα στα τ...