Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Συνέντευξη σε ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων.

De Persdienst is de landelijke redactie van de acht regionale dagbladen van Wegener en Media Groep Limburg (MGL).

Όπως όλα δείχνουν τα ποσοστά του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου βρίσκονται σε συνεχή άνοδο αφού ο Ελληνισμός της Κύπρου  κουράστηκε από τις φρούδες υποσχέσεις των κομμάτων του κατεστημένου.
Η άθλια οικονομική κατάσταση, ο συνεχής εμπαιγμός των Κυπριακών κυβερνήσεων από τους τούρκους  και τους τουρκο«κυπρίους» έχουν στρέψει σεβαστή σε αριθμό μάζα του λαού προς το μοναδικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα της Μεγαλονήσου.


Η αύξηση της εκλογικής δύναμης  του Ε.ΛΑ.Μ. δεν καταγράφεται σκόπιμα από την πλειοψηφία των κυπριακών ΜΜΕ. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τα ξένα μέσα ενημερώσεως αφού σε καινούργια συνέντευξη προέβησαν τα στελέχη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, αυτή την φορά σε Ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων το οποίο συνεργάζεται με 15 εφημερίδες και περιοδικά της χώρας του!
Η ανταποκρίτρια του De Persdienst στην Ανατολική Μεσόγειο, επισκέφθηκε στις 11 Δεκεμβρίου τα γραφεία του Κινήματος στη Λεμεσό όπου και ενημερώθηκε πλήρως από τον εκπρόσωπο Τύπου, Γεάδη Γεάδη, τον επικεφαλής της πόλεως και επαρχίας Λεμεσού, Παμπίνο Μεσσαρίτη και τον υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων, για τα προβλήματα του Ελληνισμού και για τις θέσεις του Ε.ΛΑ.Μ. σε μια μεγάλη σε χρόνο και ποιότητα συνέντευξη.
Αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός πως το ενδιαφέρον των ξένων ΜΜΕ  ανταποκρίνεται πλήρως στην επιρροή που έχει το Ε.ΛΑ.Μ. στην κυπριακή κοινωνία, μια επιρροή που επιμελώς αποκρύπτεται από τα ντόπια μέσα ενημερώσεως. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...