Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Η κυβέρνηση βλέπει τον εκλογικό όλεθρο & συνεχίζει τη "βρώμικη" επιχείρηση κατά Χ.Α.


Η κυβέρνηση συνεχίζει τη «βρώμικη» επιχείρηση σε βάρος της Χρυσής Αυγής προχωρώντας στη φυλάκιση τριών ακόμη βουλευτών του κόμματος για συμμετοχή σε «εγκληματική οργάνωση». Κάνει τα πάντα προκειμένου να βγάλει το Λαϊκό Σύνδεσμο εκτός νόμου και να αποτρέψει την κάθοδο του στις Ευρωεκλογές του Μαΐου. Πιστεύει ότι με αυτό τον τρόπο θα αποφύγει τη συντριβή. Ματαίως. Βουλιάζει στα σκάνδαλα, στα οποία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ πρωταγωνιστούν, ενώ η δυσαρέσκεια του ελληνικού λαού από τα απανωτά μέτρα έχει γίνει οργή.

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, που γίνονται για λογαριασμό των κομμάτων (μυστικές), αλλά και άλλες που δημοσιεύονται και αφορούν σε περιφέρειες της χώρας, δείχνουν πώς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πιάνουν… πάτο.
Σε Νομούς που επί δεκαετίες κυριαρχούσαν έχουν σβήσει, ενώ σε άλλες που θεωρούνταν κάστρα τους, μετά βίας η ΝΔ είναι δεύτερο κόμμα. Το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει. Όλα δείχνουν πώς δεν πρόκειται να εκλέξει ούτε έναν Ευρωβουλευτή.
Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σταθερά πρώτος τους τελευταίους μήνες και με διαφορά από τη Ν.Δ. Τα ποσοστά του φθάνουν το 23%, ακόμη και το 25% σε ορισμένες περιπτώσεις.
Η ΝΔ δεύτερη δεν μπορεί να πιάσει ούτε το 20% και σύμφωνα με πληροφορίες τρεις δημοσκοπήσεις που διενεργούνται δείχνουν την πλήρη καταβαράθρωση της. Σε ορισμένους μάλιστα Νομούς δίνει μάχη να κρατηθεί πάνω από τη Χρυσή Αυγή, αλλά δεν φαίνεται να τα καταφέρνει.
Ο δημοσκοπικός κόλαφος και ο εκλογικός όλεθρος που διαφαίνεται στις Αυτοδιοικητικές εκλογές και στις Ευρωεκλογές του Μαΐου είναι αυτός που οδηγεί την κυβέρνηση στις συλλήψεις και στη φυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Είναι ξεκάθαρο πώς οι συλλήψεις είναι πολιτικές. Η ΝΔ δεν θέλει να βρεθεί τρίτο κόμμα στις Ευρωεκλογές και κάνει ότι μπορεί για να θέσει εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή.
Συνεχίζει την επιχείρηση που έστησε το φθινόπωρο με τη σύλληψη και φυλάκιση της ηγετικής ομάδας του κόμματος, το Ν. Μιχαλολιάκο, το Χ. Παπά και τον Γ. Λαγό.
Σήμερα οδηγούνται στις φυλακές άλλοι τρεις βουλευτές του κόμματος. Οι Γ. Γερμενής, Π. Ηλιόπουλος και Σ. Μπούκουρας. Κατηγορούνται για συμμετοχή σε «εγκληματική οργάνωση», όπως τρία ακόμη στελέχη του κόμματος.
Αυτό συμβαίνει τη στιγμή που η κυβέρνηση και ο υπουργός Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου άνοιξε την πόρτα των φυλακών για τον Χ. Ξηρό, ο οποίος είναι ελεύθερος και πιθανόν ετοιμάζει το επόμενο του χτύπημα a la 17Ν.
Αυτό συμβαίνει όταν η χώρα βουλιάζει στα σκάνδαλα και καθημερινά αποδεικνύεται πως οι Έλληνες πολίτες πλήρωσαν και πληρώνουν δισεκατομμύρια ευρώ για τα «παιχνίδια» των «κολλητών» και των ημετέρων «πράσινων» και «μπλε» κυβερνήσεων.
Εκεί λοιπόν που η κυβέρνηση πίστευε πώς με τη φυλάκιση της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής θα «έσβηνε» το κόμμα, τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου αυξήθηκαν, χτυπώντας μάλιστα και τη δεύτερη θέση.
Τώρα πιστεύει με τις νέες συλλήψεις των βουλευτών της Χ.Α. και τη συνέχιση της επιχείρησης να τεθεί εκτός νόμου το κόμμα, πώς θα διασωθεί στις Ευρωεκλογές.
Την προειδοποιούν στελέχη της. Ακόμη και ο στενός συνεργάτης του Α. Σaμαρά, Φ. Κρανιδιώτης επισημαίνει πώς η Χρυσή Αυγή αναπτύσσεται και δυναμώνει όταν έχει στηθεί σε βάρος της μίας επιχείρηση καθαρά πολιτικού-εκλογικού χαρακτήρα.
Το σπουδαιότερο όμως είναι πώς ο ελληνικός λαός έχει αντιληφθεί πόσο «βρώμικα» παίζει η κυβέρνηση, την οποία ενδιαφέρει μόνο και μόνο πώς θα κρατηθεί στην εξουσία για να ικανοποιεί τα συμφέροντα των δανειστών και των εγχώριων συμφερόντων.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

(Γιατί) Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία

  Η φετινή επέτειος της Εθνεγερσίας του 1821 σκιάζεται από ορισμένα μεγάλα και σκληρά γεγονότα, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν, για τους δικούς...